• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Havuzdaki veriler içinden istenen verileri ayıklamak hk yardımm...

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Arkadaşlar merhaba..

Sayfa 1 deki veri havuzundan b c d e sütünlarındaki verileri sayfa 2 deki aynı güne karşılık gelen b c d e sütünlarına yazdırılmasını istiyorum.. Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Saygılar...

Ekli dosyalar

Merhaba
Dosyanız Ektedir

Son düzenleme:
Ilginiz için teşekkür ederm fakat dosyayı açamadım. Dosyada bir sorunmu var acaba?

Bir De Bu Dosyayı Denermisiniz

Son düzenleme:
Sayfa2 B1 = DÜŞEYARA(A1;DOLAYLI("Sayfa1!$A$1:$B$100");2;0)

Sayfa2 C1 = DÜŞEYARA(A1;DOLAYLI("Sayfa1!$A$1:$C$100");3;0)

Sayfa2 D1 = DÜŞEYARA(A1;DOLAYLI("Sayfa1!$A$1:$D$100");4;0)

sAYFA2 E1 = DÜŞEYARA(A1;DOLAYLI("Sayfa1!$A$1:$E$100");5;0)

Bu Formülleri
B1-C1-D1-E1 Hücrelerine
Yazdıktan Sonra Aşağıya Doğru İstediğiniz
Kadar Çekin.

şimdi açıldı teşekkür ederim.. FAKAT A B C D OLARAK 4 BAŞLIK ŞEKILDE BELİRTTİM YALNIZ DATA DOSYAMDA YAKLAŞIK 15 ADET BAŞLIK OLACAK.. FORMULÜ HER SATIR İÇİN AYRI AYRIMI YAZMAM GEREKECEK? DAHA KOLAY BIR YOLU VARMIDIR?

Verinin Hangi Hücreye Gelmesini İstiyorsanız
O Hücrede formulün Olması Gerekir.

Anladım saolun.. Bu örneği yaklaşık 120 bin verinin olduğu ve 15 adet konu başlığının olduğu bir havuza uygulayarak içerisinden lazım oldukça 50 veya 100 adet veriyi bu formulle çekebilirmiyiz? Sizce bu şekilde uygulamak uygunmudur?

Makro İle Yapmak Daha Uygun
Siz Bir Örnek Dosya Hazırlayın
Makrodan Anlayan Arkadaşlar
Yardımcı Olurlar.

Arkadaşlar merhaba, konuyla ilgili bir sorunla karşılaştım.. Yukarıdaki ekli dosyada 1. sayfada A1 ve A2 sütunlarının ikisindede aynı veri olursa, yani pazartesi pazartesi şeklinde fakat B C D E SÜTÜNLARINDAKİ BİLGİLERİ BİRBİRİNDEN FARKLI OLURSA, 2. SAYFAYA PAZARTESİ YAZILDIĞI ZAMAN KARŞILIĞINDA 2 SATIR ALT ALTA OLACAK ŞEKİLDE 1. SAYFADAKİ GİBİ BİLGİLERİNİ ALABİLİRMİYİZ? BİRAZ KARIŞIK OLDU AMA UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR...

Geri