Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Havuzdaki veriler içinden istenen verileri ayıklamak hk yardımm...
Sayfa 1 deki veri havuzundan b c d e sütünlarındaki verileri sayfa 2 deki aynı güne karşılık gelen b c d e sütünlarına yazdırılmasını istiyorum.. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
şimdi açıldı teşekkür ederim.. FAKAT A B C D OLARAK 4 BAŞLIK ŞEKILDE BELİRTTİM YALNIZ DATA DOSYAMDA YAKLAŞIK 15 ADET BAŞLIK OLACAK.. FORMULÜ HER SATIR İÇİN AYRI AYRIMI YAZMAM GEREKECEK? DAHA KOLAY BIR YOLU VARMIDIR?
Anladım saolun.. Bu örneği yaklaşık 120 bin verinin olduğu ve 15 adet konu başlığının olduğu bir havuza uygulayarak içerisinden lazım oldukça 50 veya 100 adet veriyi bu formulle çekebilirmiyiz? Sizce bu şekilde uygulamak uygunmudur?
Arkadaşlar merhaba, konuyla ilgili bir sorunla karşılaştım.. Yukarıdaki ekli dosyada 1. sayfada A1 ve A2 sütunlarının ikisindede aynı veri olursa, yani pazartesi pazartesi şeklinde fakat B C D E SÜTÜNLARINDAKİ BİLGİLERİ BİRBİRİNDEN FARKLI OLURSA, 2. SAYFAYA PAZARTESİ YAZILDIĞI ZAMAN KARŞILIĞINDA 2 SATIR ALT ALTA OLACAK ŞEKİLDE 1. SAYFADAKİ GİBİ BİLGİLERİNİ ALABİLİRMİYİZ? BİRAZ KARIŞIK OLDU AMA UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.