• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hatırlatma

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Hepinize selemlar tablomda b 2 ile b 100 arası ödeme tarihleri c 2 ile c 100 arası ödenecek tutarlar var istediğim tablomu açtığımda ödeme günü gelenleri bir mesaj penceresinde listelemesi ve ödemesi gecenleride yine bir mesaj penceresinde göstermesini istiyorum yardımlarınızı bekliyorum hepinizden allah razı olsun.

Ekli dosyalar

Sayın yaramaz_31

Ekli dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Sayın Kuman
Affınıza sığınarak kodlarınıza ufak bir ek yaptım
sayfa açılınca direk userform açılması için

Ekli dosyalar

kuman ve numan bey teşekürler ellerinize sağlık güzel olmuş eğer bunu bana userformsuz olarak yaparsanız daha iyi olacak benim birçok buna benzer tablolarım var onlarada uygulayacam ben acemiyim userform yapmasını bilmiyorum yani excel tablomu açtığımda açılan bir pencerede göstermesini istiyorum

Merhaba,

Çok basit bir çözüm öneriyiorum size.

D2 hücresine aşağıdaki formülü yazın ve aşağıya doğru kopyalayın, sonra D sütununa göre süzme ile amacınıza ulaşabilirsiniz.

Kod:
=EĞER(B2=BUGÜN();"Bugün";EĞER(B2<BUGÜN();"Geçmiş";""))

Ekli dosyalar

On Error Resume Next
bulunan = ""
bul = Range("Q29:Q51").Find(Date).Row

If bul > 0 Then
With Range("Q29:Q51")
Set c = .Find(Date)
If Not c Is Nothing Then
firstAddress = c.Address
Do
bulunan = bulunan & Cells(c.Row, 44) & " " & Cells(c.Row, 16) & " " & Cells(c.Row, 45) & " --> " & c.Text & Chr(13)
Set c = .FindNext(c)
Loop While Not c Is Nothing And c.Address <> firstAddress
End If
End With
MsgBox bulunan, vbInformation, " BUGÜN ÖDEMESİ GELENLER"
End If
End Sub

Bu kod günü gelenleri gösteriyor günü geçenleri de gösterte bilirseniz istediğim gibi olacak tşk.

Sayın hocalarım emeğiniz için teşekkürler.Bu tarihlerde bu borç kime olduğunuda da bir stunda görsek daha iyi olmaz mı.

Ekli dosyalar

Sayın kuman teşekkürler.
Armudu pişrebilsek zaten kendimiz yapardık.Sizlere zahmet vermezdik.Vaktinizi aldığımız için özür dileriz.
saygılarımla.

Armut piş ağzıma düş.[/Q

Sayın Kuman
Tam Size teşekkür edecektim.Nekeadar hızlı döndünüz diye.Sizden ummadığım bi tepki aldım ve buna hem üzüldüm hemde şaşırdım bu sitede hiçbir üstat böyle davranmadı hemen dönüp yazdığımı okudum bi ukalalıkmı yaptım diye ama bulamadım.Size verdiğim rahatsızlıktan dolayı üzgünüm.Ama Dünyada paylaşmaktan yardımcı olmaktan daha iyi ne olabilirki ?

Sayın mcetinkaya65
Neden olmasın ?
Dileğimiz tabi kendinizinde yapabilmesidir.
En başta foruma üye olarak bu konuda en önemli adımı atmışsınız.
Hatta oldukça yol almışsınız bakın forumda 100. mesajınız.
Zahmet vermek konusunda size katılmıyorum.
Aynı düşüncede olsam bu konu başlığı altındaki #10 ve #11. mesajları değerlendirmeye almazdım.
Bu forum ve üyeleri için zahmet vermek veya vakit harcamak bizler için onurdur.
Bilakis serkeş davranışlar, konu başlığını açan arkadaşımızı ve yardımcı olma çabasında olanları üzer.
Başarılar dilerim.

Sayın lilipar
Vermiş olduğum tepki, düşündüğünüz amacın dışındadır.
Bilginize.

Geri