• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hata..!

Bence, kod satırlarında tutarsızlık var(düzgün bir mantık içermiyor), bunun yerine, hangi Sütun ve hangi satır gizlenip-gösterilecekse, satır-sütun adresleri baz alınarak(case yerine) yapılırsa düzgün bir sonuç alınır, yoksa, havanda bol bol su dövülür.

Merhaba Seyit bey,
Başlık yanlışdı onu düzelttim hata devam etti, Sayın Yurttaşın dediği gibi tüm korumlarıda kaldırdım, ama bir şey dikkatimi çekti...

sayfanın belirli kısmındaki satırları deçerek sağ klick gizle dedim sayfaya çıkıp gir yaptığım gizli bölüm açılıyor. bundan kaynaklı bir durum olabilir mi. olabilirse bunu nasul düzenleyebilirim.

Merhaba Seyit bey,
Başlık yanlışdı onu düzelttim hata devam etti, Sayın Yurttaşın dediği gibi tüm korumlarıda kaldırdım, ama bir şey dikkatimi çekti...

sayfanın belirli kısmındaki satırları deçerek sağ klick gizle dedim sayfaya çıkıp gir yaptığım gizli bölüm açılıyor. bundan kaynaklı bir durum olabilir mi. olabilirse bunu nasul düzenleyebilirim.

Dosyanızdaki mevcut tüm kodları kopyalayıp, buraya yapıştırın.

.

Bazen kod yerine bilgi vermek gerek, yapılan iş ezbere dayalı bir iş ise, bu tür, buna benzer hatalar muhtemeldir, ne zaman, hangi kodun ne işe yaradığı, program tasarlarken, kodları yerli yerine yazarsak, hem bu tür hataların önüne geçmiş oluruz, hemde, hatanın yerden kaynaklandığını kendimiz buluruz ve mutlu oluruz.

Buraya eklemek istemiyorum. bu kodlar durduk yere bozulmaz değilmi, bu kodların düzgün çalıştığına ve defalarce kez kullandığıma eminim. durduk yere neden bozulurlarki.

Buraya eklemek istemiyorum. bu kodlar durduk yere bozulmaz değilmi, bu kodların düzgün çalıştığına ve defalarce kez kullandığıma eminim. durduk yere neden bozulurlarki.

.

Durduk yerde makina bozulur.

Durduk yerde dosya bozulur.

Durduk yerde kodlar bozulur.

Ama hepsinin bir nedeni olması gerekir?

O zaman bunlar durduk yerde olmuyor. Bu Fizik kurallarına aykırıdır...

Kod başlıklarını özellikle sayfada yazılmış kod başlıklarını verin.

.

.

Haklısınız sayın yurttaş
herşeyin olduğu gibi bununda bir nedeni vardır elbet,

Herşey için tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkürlerimi sunarım,
Bir üstadımızın notunu yazmak istiyorum.

Camdan evde otuanlar, başklarına taş atmamalıdırlar.

Güzel günleri hayal edip, huzurla yaşayabilme hayaliyle.

Haklısınız sayın yurttaş
herşeyin olduğu gibi bununda bir nedeni vardır elbet,

Herşey için tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkürlerimi sunarım,
Bir üstadımızın notunu yazmak istiyorum.

Camdan evde otuanlar, başklarına taş atmamalıdırlar.

Güzel günleri hayal edip, huzurla yaşayabilme hayaliyle.

Merhaba
Gideceği limanı bilmeyene hiçbir rüzgar fayda etmez.

Merhaba

Sizi anlıyorum.Akşam dosyayı eklerseniz sorununuz çözülür.Sonrada vba kodlarına şifre koyunuz.

Seyit bey'in dediği gibi kendiniz önce bir bakın, çözerseniz daha mutlu olacağınıza eminim.

"sayfanın belirli kısmındaki satırları deçerek sağ klick gizle dedim sayfaya çıkıp gir yaptığım gizli bölüm açılıyor. bundan kaynaklı bir durum olabilir mi. olabilirse bunu nasul düzenleyebilirim"

hangi sayfadaysa o sayfanın kod penceresine bakınız değişik bir kod varmı.

Private Sub Worksheet_Activate()
Private Sub Worksheet_Deactivate()

ile başlayan kodlar

böyle bir kod var

Private Sub Worksheet_Activate()
Cells.EntireColumn.Hidden = False
Cells.EntireRow.Hidden = False
End Sub

kodlardan sizler gibi anlamam ama bu koda acayip bişeyler oluyor. anlamış değilim.

kodlardan sizler gibi anlamam ama bu koda acayip bişeyler oluyor. anlamış değilim.

.

Dediğimi yaptınız mı? Yaptıysanıız ne oldu?

Neden soruya yanıt vermekte acizlik çekiyorsunuz?

Yazdığınız bu mesaj bana hiç bir şey ifade etmiyor. Çözüm mü istiyorsunuz, dertleşmek mi? Ben de bunu anlamış değilim.

.

Özür dilerim Sayın Yurttaş. Dosya üzerinden konuşursak çözüme daha kolay gidebileceğini düşünüyorum.
Akşam dosya ekleyeceğim anlayışınıza sığınıyorum.
Bilmeden bir kusur, hata işledimse af ola diyorum.

Özür dilerim Sayın Yurttaş. Dosya üzerinden konuşursak çözüme daha kolay gidebileceğini düşünüyorum.
Akşam dosya ekleyeceğim anlayışınıza sığınıyorum.
Bilmeden bir kusur, hata işledimse af ola diyorum.

.

Bakın yine bu mesajınız soruma yanıt değil.

Dosyayı ekliyecetiniz de kodları neden buraya yapıştırmadınız?

Gerçekten çok ilginç...

Vallahi artık dosyayı ekleseniz de eklemeseniz de benim için farketmez. Çünkü bu işte artık yokum.

.

Merhaba, Sayın yurttaş,
Kızgınlığınızı anlıyorum haklısınız. Kodları silip denedim, sayfanın istenmediğim bölümleri gizleniyor, ama doğrudan sayfaya giriş yapıldığında, sayfa normalde tamamen görünmüyor, sadece bir kısmı görünüyor. Buda farklı sorunlara yol açıyor. Sorun 1 iken 3-4 oluyor. Ve üstelik ilk açtığım sorun yine devam ediyor. Bu yüzden dosya üzerinden konuşalım demek istedim.

Geri