• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hata nerde bulamadım gitti

yamahato

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
kolay gelsin
programımı elimden geldiğince yavaş yavaş hazırlıyorum.
Şimdide 2 tane çözemediğim sorunum oluştu.Bunlar

1-Şifre ekranı geldiğinde parola ve şifreyi giriyorum.ve programın giriş sayfası çıkıyor.Bu sayfa çıkarken excel sayfası kendini gizliyor.Excel sayfasını görüntülemek için bir buton(excel)koydum.Bu butona basıp şifreyi girince (şifre 1 dir şifre koymamdaki amaç yetkisiz kişilerin veritabanını ellememesi) giriş sayfası kendini gizleyip sacede excel görünmesi gerekirken garip bir şekilde ana şifre ekranı şifreler yazılı halde çıkıyor.giriş butonuna basıyorum program giriş şayfası çıkıyor.gene excel butonuna basınca gelen ekrana şifreyi(1)girince bu sefer sadece excel sayfası geliyor. uzun oldu ama şimdi bu neden oluyor ve nasıl çözülecek

2- Programı ilk çalıştırdığımda ben direk programın başlaması için sadece şifre ekranı olsun istiyorum ama yaptığım programda excel sayfasıda geliyor.parola ve şifreyi girince istediğim oluyor.AÇILIŞTA EXCEL DEĞİLDE DİREKT ŞİFRE EKRANININ gelmesini nasıl sağlayacam

Ekli dosyalar

kullanıcı adı ve parolayı da verseydiniz en azından benim gibi şifre kırmayı bilmeyenler dosyayı açabilirlerdi.

kesinlikle doğru söylüyorsunuz gecenin bu saatinde kafa bu kadar çalışıyor
kullanıcı kodu:123456
Parola:654321

Dosyanızda gördüğüm kadarıyla sadece excel'e giriş şifresi 1 diğer şifreleriniz farklı. Diğer şifreleri de 1 olarak girdiğiniz zaman hata veriyor bu yüzden şifrelerin yazılı olduğu hata düzeltme ekranı geliyor. Şifreler yanlış girildiğinde müdahale edilmemesi için VBA Projenize de şifre koyunuz.

Açılışta giriş sayfasının gelmesinin sebebi çalışma kitabının kod bölümüne yazdığınız kod. O kodu sildiğiniz takdirde sadece şifre ekranı gelecektir.

İnanın ki hiçbirşey anlamadım.Daha ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. birde vba projesine nasıl şifre konulacak

Ekteki dosyada sorun devam ediyor mu acaba bi kontrol edebilir misiniz. Giriş sayfasındaki resmi yanlışlıkla sildim kusura bakmayınız.

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim.inanın bu hatayı bulmak için koca bir gün uğraştım.

Geri