• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hata nedeni

magnesia

Yasaklı üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Arkadaşlar selam.
Uzun süredir kullandığım bir excel dosyasını başka bir bilgisayarda açmaya kalktığımda önce Hata1 mesajını veriyor.. Tamam butonuna basınca da Hata2 mesajını veriyor..
Sebebi ve çözümü nedir?
Şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

• Hata1.png
    Hata1.png
    22.8 KB · Görüntüleme: 15
  • Hata2.png
    Hata2.png
    23.8 KB · Görüntüleme: 15
Arkadaşlar selam.
Uzun süredir kullandığım bir excel dosyasını başka bir bilgisayarda açmaya kalktığımda önce Hata1 mesajını veriyor.. Tamam butonuna basınca da Hata2 mesajını veriyor..
Sebebi ve çözümü nedir?
Şimdiden teşekkürler...

sanki birisi bilinçli koymuş gibi :D Çok zararlı hata nedir abi :D
emre.ipek643@gmail.com
mail atarsanız bakıveririm:D

Öncelikle ilginize ve emeğinize teşekkür ederim..
Ancak dosya çok uzun ve önemli miktarda şirket bilgisi içerdiğinden şu an için eklememe olanak yok...

out of memory hatasını görünce dosyanın epey yüklü olduğunu anladım. Excel i çok şişirmemek lazım. Database inizi access e aktarmanın yollarını aramanızı tavsiye ederim.

Öncelikle sizin de ilgi ve emeğinize teşekkür ederim. Dosya uzunluğu 1.8 mb. O kadar da şişkin değil yani. Dediğim gibi evdeki bilgisayarımda sorunsuz çalışıyordu.. Eski model bir laptopta açmaya çalıştım, bu hatayı aldım.

derisa963 arkadaşım. xcel sürümü değil de laptopun eskiliğinden olduğunu tespit ettik.. Az önce daha kaliteli bir laptopta denedik ve sorunsuz çalıştı.. Hepinizin ilgisine teşekkür ediyorum.

Geri