Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekteki tablonun tamamını seçerek boş hücreleri doldurmak istiyorum. ancak özel git / boş hücreler dediğimde hücre bulunamadı mesajı alıyorum. nedenini bir türlü anlayamadım. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Merhaba;
Bir kaç hücreyi kontrol ettim Boş görünen hücrelerde boş karakterler var. Önce bunları kaldırın.
Yada Ekli uygulamada işlem butonuna basın. Sonra istediğinizi yapın. (makro ile hücredeki ilk karakter boş ise hücre boşaltıldı.)
ÖNEMLİ: İlk karakter boş ve sonraki karakterler dolu ise hücre yine boşaltılacaktır.
ETA dan aldığım verileri düzenlemek istemiştim. Daha önce karşılaşmadığım bir sorundu. neden boş hücrelere görünmeyen değerler vermiş anlamadım. neyse Makroyu kopyalayıp farklı tablolarda uygulamak daha akıllıca diyorsunuz
zahmetinize teşekkürler. sonuçta sorunum çözüldü..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.