• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hasta sevk programı

Excel Vers. ve Dili
Ms Office Pro Plus 2019
Sayın ustalar. ben bir sağlık kuruluşunda çalışıyorum. çalıştığım kurumda hastalanan personele hasta sevk evraklarını ben doldurup veriyorum. bir arkadaş bena bu programı verdi ve gayet kullanışlı. fakat ufak 2 sorunu var. yardımcı olurasanız sevinirim.
1. kayıt ekleme ve silme sırasında her nedense çok geç çalışıyor. ekle dedikten sonra epey bekleniyor. bu da rahatsızlık veriyor.
2. başka kurumlardan gelen memurlara sevk kağıdı vermek istediğimizde kurum bilgilerini basit bir şekilde girip tedavi giderleri kendi kurumunca ödenecektir ibaresi eklemek mümkün müdür.

Aşağıdaki program senin işini görür işleyiş mantığı aynı eğer memur farklı bir kuruma ait ise sevk yazarken açıklama kısmına kurum dışı seçeneğini belirtin tabi ilk memuru eklerken kurumu kısmına asıl kadrosunun bulunduğu kurumu yazmak şartıyla
kurum bilgileri kısmına giriş şifresi: teknik

Evet Teknik usta prograınız çok güzel fakat ötekine göre kullandığım işlemlerden 2 tanesi eksik
1. kurum kayıt çıkış no otomatik değil. (diğerinde verilen sevklerin kaydını tuttuğu için artarak gidiyor)
2. kurum amiri seçeneği yok.
Ama her kim yapmışsa bu seçenekler harici gayet güzel. eline sağlık derim

sayın teknik güzel bir çalışma elinise sağlık. elimdeki mevcut verileri bu sevke nasıl atarım. Excel sayfası olarak acmam mümkünmü?

Sayın sbayyigit1 Program daha önce bu forum da vardı ben programın yaklaşık yarıya yakın bölümünün kod ve işleyiş şeklini değiştirerek yeniden düzenledim. Otomatik sayı olayına gelince o çok kolay ama genelde okulların çoğunda sevk çıkışları giden evrak defterine kaydolduğu için çıkış no her zaman tutmuyor onun için sadece oraya klavyeden sayı girilecek şeklinde ayarladım. Kurum amiri bölümünde ise genelde okul veya kurum müdürü onayladığı için seçenek koyma gereğini duymadım.
Programın diğer özelliği son gelen yazıda hastanın sağlık karne nosu da eklendi. ayrıca a4 veya a5 yazdırma seçenekleri de var

Sayın Met07 programa 1 adet personel ve yakınını kaydet daha sonra excel sayfasındaki ilgili bölümlere değer excel den bilgileri kopyala yapıştır yoluyla yapabilirdin. Programı açarken Makroları devre dışı bırak yaparak açarsan excel sayfaları görünür

usta haklısın ama, deftere kaydetmekle birlikte kaydın bilgisayar ortamında tutulması erişilebilirlik açısından daha kolay olacaktır. bu nedenle kayıtları tutmak daha mantıklı olacağı düşüncesindeyim. eğer kurum kayıt çıkış numarası hem otomatik hemde isteğe bağlı olursa ve de kurum amiri bölümünü de dediğim şekilde yapabilirseniz. hiçbir şekilde sorunum kalmayacaktır. tabi mümkünse.
sağlıklı çalışmalar dileğimle.

Sayın sbayyigit1 Program daha önce bu forum da vardı ben programın yaklaşık yarıya yakın bölümünün kod ve işleyiş şeklini değiştirerek yeniden düzenledim. Otomatik sayı olayına gelince o çok kolay ama genelde okulların çoğunda sevk çıkışları giden evrak defterine kaydolduğu için çıkış no her zaman tutmuyor onun için sadece oraya klavyeden sayı girilecek şeklinde ayarladım. Kurum amiri bölümünde ise genelde okul veya kurum müdürü onayladığı için seçenek koyma gereğini duymadım.
Programın diğer özelliği son gelen yazıda hastanın sağlık karne nosu da eklendi. ayrıca a4 veya a5 yazdırma seçenekleri de var

Sayın Met07 programa 1 adet personel ve yakınını kaydet daha sonra excel sayfasındaki ilgili bölümlere değer excel den bilgileri kopyala yapıştır yoluyla yapabilirdin. Programı açarken Makroları devre dışı bırak yaparak açarsan excel sayfaları görünür
Sn:Teknik Ben programınızı göremiyorum. yeniden programı koyabilirmisiniz

bende programı göremedim

Geri