• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Harfe Duyarlı Veri Aktarma

Excel Vers. ve Dili
(Ofis 2003-Türkçe)
Bu siteden almış olduğum bir makroyu kendi belgeme uyarlamak istedim fakat sonuçlandıramadım. Gönderdiğim dosyada userform3 te gönderenin adı kısmına bir harf yazdığımda o harfle başlayan kişilerin isimleri ve diğer bilgiler geliyor. ben ise alıcının adı soyadı kısmana yazdığım zaman bilgilerin gelmesini istiyorum .Birde "sosyal güvence" yazan kısmı iptal etmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
eline sağlık güzel olmuş. fakat
benim yazdığım bilgilerin dışında bilgilerde geliyor sayfa3 e. ayrıca sosoyal güvenlik kısmı yazan yeride sayfalardan ve userformdan silmek istiyorum.. şimdiden tşkler
Dosyayı güncelledim.
Önceki mesajımdan indirebilirsiniz.:cool:

Dosyayı güncelledim.
Önceki mesajımdan indirebilirsiniz.:cool:

Çok çok tşk ediyorum ellerine ve yüreğine sağlık. Tam istediğim gibi olmuş . Sizi çok fazla rahtsız ettim fakat son kez sizden bir ricam olacak. belgemdeki sayfa3 e 2 adet boş Sütun eklemek istiyorum istiyorum. Verileri aktarılması C sütunundan başlasın istiyorum . Mümkünse tabiki.

Çok çok tşk ediyorum ellerine ve yüreğine sağlık. Tam istediğim gibi olmuş . Sizi çok fazla rahtsız ettim fakat son kez sizden bir ricam olacak. belgemdeki sayfa3 e 2 adet boş Sütun eklemek istiyorum istiyorum. Verileri aktarılması C sütunundan başlasın istiyorum . Mümkünse tabiki.
2 numaralı mesajdan dosyayı güncelledim.Oradan indirebilirsiniz.:cool:

Geri