• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hangi Satırda çalışıyosam O satırdaki veriler Gitsin -Ustalar ltfn.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan morphey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
vb
Merhaba;

Örneğin 40. satırda çalışıyorum, o satır bitince ad-soyad-tc bilgileri 2 sayfanın a1 hücresine yazsın
Eğer 109 . satırda çalışıyorsam aynı bilgileri (ad-soyad-tc) bilgileri yine aynı hedefe (2.sayfa, a1 hücresine) gitsin.

Acaba bööle bişey yapılabilirmi üstatlar umarım sorunu açıklayabildim. Etrafımdaki excelilere derdimi bile anlatamıyorum bırakın sorunu çözdürmeyi :)

Lütfen bi el atın bi yol gösterin.

Merhaba,

Sayfa düzenlerini görebilmemiz için küçük bir örnek dosya ekleyip sorunuzu açıklarmısınız.

Merhaba;

Hocam örnek dosyayı ekledim. Kısacıkta bir açıklamada bulundum. Umarım faydası olur, şimdiden tekrar tekrar teşekkürler yardımlarınız için.

Ekli dosyalar

Avcılık belgesi sayfası kod bölümüne kopyalayın. AI sütunu yani harç mniktarı sütununa değer girdiğinizde kodlar çalışıp istediğinizi yapacaktır.

Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)

Dim S2 As Worksheet, c As Range

If Intersect(Target, [AI:AI]) Is Nothing Then Exit Sub

Set S2 = Sheets("Sayfa (2)")

With Target
        If .Row < 4 Then Exit Sub
        S2.[A3] = Cells(.Row, "G")
        S2.[B3] = "tarafından Kayseri Defterdarlığı Erciyes Vergi Dairesi Müdürlüğünün" _
            & Format(Cells(.Row, "AG")) & " tarih ve"
        S2.[A4] = Cells(.Row, "AH") & " no.lu makbuzuyla " & Cells(.Row, "AI") _
            & " TL  Avcılık Belgesi harcı ödenmiştir. "
    End With

End Sub

Ömer hocam; Rab'bim her isteğini yerine getirir inşallah. Allah razı olsun valla. İşte oldukça meşekkatliymiş ama yinede uğraşıp hallettin valla Rab'bim ne muradın varsa versin. Sizin gibi insanların varlığı beni çok mutlu ediyo :)

Tekrar teşekkür ederim.

Geri