• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hangi antivirüs programı?

assenucler

Altın Üye
Katılım
19 Ağustos 2004
Mesajlar
3,588
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 TR 64 Windows 11 Pro x64 TR
Değerli Dostlar,

Deneyimlerinize göre hangi yazılımı daha güvenilir buluyorsunuz. Bu konuda düşünce ve önerilerinizi öğrenmek istiyorum.
 
Kurum olarak Norton kullanıyoruz kişisel pc için şuan TTNET in verdiği Mcafe kullanıyorum. Kurumun kullandığı Norton maille gelen vba kodlarını bile siliyor bazen kriteri nedir anlayamadım 2. kez gönderdiğimizde aynı dosyayı silmiyor.
Kişisel pc'de ise Mcafe sorunlu internet sayfalarını engelliyor ve uyarıyor.
Ayrıca indirmelerdeki sorunlu bir çok dosyayı da sildiğini gördüm.
Sade vatandaş olarak konudan pek anlamıyorum.
Kullandıklarım ise sade vatandaş olarak işimi haliyle görüyor.
 
Merhaba Selim bey,

Şahsi bilgisayarımda Windows ile birlikte gelen programı kullanıyorum. Bilinmedik kaynaklardan sık sık dosya indirmeyen, önüne gelen her flash sürücüyü bilgisayara takmayanlar için iş görür durumda.

Bunun dışında şu program %100 korur diyemeyeceğim gibi AV-TEST'in yayınladığı listeyi bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz.
*Tabi ki burada göreceğiniz programlar sisteminizden kaynaklı performans açısından farklılıklar gösterebilir.

İyi çalışmalar.
 
Sayın Tukayf,

İlginiz ve yanıtınız için teşekkürler.
Sağ olun.
 
Merhabalar Netzone,

Yazdıklarınıza aynen katılıyorum. 8 yıla yakın bir süredir AVG İnternet Security kullanıyorum.
Hiç bir program değindiğiniz gibi% 100 korumuyor.

Geçen gün "Bu Bilgisayar'dan" Yönet ve daha sonra da Aygıt Yöneticisi'ne tıklayınca, bu aygıtların açılmadığını ve aşağıdaki linkte gözükeceği gibi mmc.exe 'ye virüs girdiğini öğrendim. Şu ana değin bu yazılımdan kurtulamadım. HP Pavillion g6 laptoptaki "Recovery" ile yeniden kurulumu da bugüne değin hiç yapmadım.

İlginiz ve bilgilendirmeniz için teşekkür eder ve hayırlı işler dilerim.

https://excel.web.tr/threads/yoenet...aptopumda-acilmama-nedeni-ne-olabilir.177688/
 
Bir çok antivirüs bir çok virüsü göremeyebiliyor.
Bence en güzeli antivirüs hiç kullanmayıp deepfreeze programı kullanarak Windowsun bulunduğu diski/bölümü (genelde C) korumaya almak.
Artıları: Bilgisayar antivirüs yüzünden kasılmaz. Sisteme virüs bulaşmaz.
Eksileri: Güncellemeler de siliniyor. Arada bir korumayı kaldırıp güncelleme yapmak gerekebilir.
 
Microsoft Security Essentials.
Microsoft şirketinin kendi dağıtımıdır. Kararlıdır. Memnunum, tavsiye ederim. Güncellemelerini takip etmeniz yeterli olur.
 
Bilgilendiren dostlara teşekkürler.
 
Geri
Üst