• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hali icin stok programi

Excel Vers. ve Dili
excell 2003 language pl
merhaba arkadaslar hali isiyle ugrasiyorum benim ihtiyacim halilarin kalitelerini ebatlarini, m2 sini , rengini ve adetlerini girebilecegim bir stok programina ihtiyacim var bu konuda forumdaki deneyimli arkadaslarin yardimina ihtiyacim var, simdiden tesekkurler

merhaba arkadaslar hali isiyle ugrasiyorum benim ihtiyacim halilarin kalitelerini ebatlarini, m2 sini , rengini ve adetlerini girebilecegim bir stok programina ihtiyacim var bu konuda forumdaki deneyimli arkadaslarin yardimina ihtiyacim var, simdiden tesekkurler

Selamlar ben bi program yapmistim yaptigim programi sizin istediginiz bicime uyarlamaya çalistim....bi bakiverin kolay gelsin

Son düzenleme:
Selamlar ben bi program yapmistim yaptigim programi sizin istediginiz bicime uyarlamaya çalistim....bi bakiverin kolay gelsin

oncelikle ilgilendiginiz icin tesekkur ederim . gonderdiginiz dosyayi indirdim fakat acilmadi sanirim kullanilan exel programinin versiyonundan kaynakliniyor
ben office 2003 pl versiyonunu kullaniyorum

ben tam olarak nasil bir formatta istedigimi size bir exel ornek calisma yapmistim ekte gorebilirsiniz
bu konuda yardimci olabilirseniz sevinirim
saygilar

Ekli dosyalar

Geri