• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Haftalık Üretim Planı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ntamero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2013
Merhaba;
Excel de yeniyim .
Üretim ile ilgili biraz detaylı olacak ama, üretim günlük ve haftalık planlama , günlük makina bazında üretim girişleri ve duruş girişleri olacak şekilde bir tabloya ihtiyacım var.
Ana ekran girişinden buton seçmeli olacak şekilde bunu yapabilirmiyiz ? Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba ?
Son hali ile raporlama yapabilieceğim şekilde bir Excel veri girişleri yapabileceğim bir tablo yapabilirmisiniz acaba ?
Teşekkür ederim

Bu konuda bir çalışma yapabilecek biri var mı ? .. Yardımlarınızı bekliyorum ..

Merhaba ntamero,
Bir başlangıç yapmalısınız. Yani en azından bir tablo ve bir form hazırlayıp ne istediğinizi bunun üzerinde anlatırsanız daha hızlı cevap alırsınız bence.

Ömer.Baran bey http://www.excel.web.tr/f48/haftalyk-retim-plany-t152161.html ilgili linkteki Haftalık Planlama işini nasıl yapabiliriz ? Bir çalışma yapabilirmisiniz ?

Merhaba;
Excel de yeniyim .
Üretim ile ilgili biraz detaylı olacak ama, üretim günlük ve haftalık planlama , günlük makina bazında üretim girişleri ve duruş girişleri olacak şekilde bir tabloya ihtiyacım var.
Ana ekran girişinden buton seçmeli olacak şekilde bunu yapabilirmiyiz ? Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba ?
Son hali ile raporlama yapabilieceğim şekilde bir Excel veri girişleri yapabileceğim bir tablo yapabilirmisiniz acaba ?
Teşekkür ederim
Merhabalar.
Üzerinden biraz zaman geçmiş ancak yeni fark ettim.

Şahsıma yönelik soru sormuşsunuz ama ortada ne bir örnek belge var, ne de bir detay bilgi.
İhtiyacınız devam ediyorsa; sorununuzu konu sayfasına detaylı açıklama yazıp (örnek belge içerisine de yasılabilir) bir örnek belgeyi, olması gereken sonuçları elle yazarak eklerseniz ben veya bir başka üye sorunuzu cevapsız bırakmayacaktır.

Merhaba Baran Bey ,
Sizden bir konuda destek rica edebilirmiyim?

Çok uzun zaman ERP sistemi kullanmamdan ötürü ne yazık ki excelde iyi düzeyde sayılmam
Üretim planına ihtiyacım var ancak kendimce birşeyler hazırlamaya çalıştım ama bunu daha kullanışlı ve daha profesyonel hale getirilmesi mümkün müdür?
Konu hakkında desteğinizi rica ederim.

Ekli dosyalar

Geri