Haftalık Takvim

Excel Vers. ve Dili
2007
Ekli dosyayı bir kontrol edin

açıklama;

1-proğram güncel olması için açılışta birazcık beklemek gerekiyor çünkü verileri güncelliyor
2-öncelikle data sayfasındaki düğmeye her yıl başında sadece bir kere tıklamak gerekiyor verileri buradaki tarihe göre kayıt ediyor ve bilgileri alıyor.
3-takvim sayfasında kaydırıcı düğme ile istenen tarihe gidilebiliyor.
4-takvim sayfasında hücreye yazılan bir değeri entere basınca data sayfasında ilgili hücreye kayıt yapıyor.
gerçekten ellerinize sağlık halit3 kardeşim. bende bu takvimi tam olarak ödevimize uyarladığım zaman mükemmel olacak.

Excel Vers. ve Dili
2007
arkadaşlar takvimin son hali budur. ödev için yeterli olacağını düşünüyorum.
ödev olarak kullanacak arkadaşlar lütfen yazıların tipini, sütun renklerini falan değiştirirse iyi olur.
birbirine benzememesi bakımından.

özellikleri:
1-program güncel olması için açılışta birazcık beklemek gerekiyor çünkü verileri güncelliyor
2-öncelikle data sayfasındaki düğmeye her yıl başında sadece bir kere tıklamak gerekiyor verileri buradaki tarihe göre kayıt ediyor ve bilgileri alıyor.
4-takvim sayfasında hücreye yazılan bir değeri entere basınca data sayfasında ilgili hücreye kayıt yapıyor.
5- Hücreye girilen açıklama, zaman bağlı olarak uyarı verebilmektedir, renklerle oda şöyle oluyor: a-Bugünü yeşil renkte gösteriyor
b-Hücre dolu olduğu zaman günü geçenleri turkuaz renkte gösteriyor.
c-Hücre dolu olduğu zaman günü henüz gelmeyenler beyaz olarak gösteriyor.
6- Takvim haftalıktır,
7- Takvim üzerinde en az 5 (beş) olay yer alabilmektedir.
8- Takvimin sol üst köşesinde, takvim içinde yer alan olay sayısı kendiliğinden toplanmaktadır.
9- Güncellenebilmektedir.
10 -Takvim altında günlük icmal kendiliğinden oluşmaktadır.

emeği geçen herkesin eline sağlık. yardımcı olan özellikle orion ve halit3 kardeşlerimize çok teşekkürler....

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
arkadaşlar sadece renkgini ve tarihini yazı tipini değiştirdim olurmu acil cevapp

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
arkadaşlar takvimin son hali budur. ödev için yeterli olacağını düşünüyorum.
ödev olarak kullanacak arkadaşlar lütfen yazıların tipini, sütun renklerini falan değiştirirse iyi olur.
birbirine benzememesi bakımından.

özellikleri:
1-program güncel olması için açılışta birazcık beklemek gerekiyor çünkü verileri güncelliyor
5- Hücreye girilen açıklama, zaman bağlı olarak uyarı verebilmektedir, renklerle oda şöyle oluyor: a-Bugünü yeşil renkte gösteriyor
b-Hücre dolu olduğu zaman günü geçenleri turkuaz renkte gösteriyor.
c-Hücre dolu olduğu zaman günü henüz gelmeyenler beyaz olarak gösteriyor.
6- Takvim haftalıktır,
7- Takvim üzerinde en az 5 (beş) olay yer alabilmektedir.
8- Takvimin sol üst köşesinde, takvim içinde yer alan olay sayısı kendiliğinden toplanmaktadır.
9- Güncellenebilmektedir.
10 -Takvim altında günlük icmal kendiliğinden oluşmaktadır.

emeği geçen herkesin eline sağlık. yardımcı olan özellikle orion ve halit3 kardeşlerimize çok teşekkürler....
Sayın imfsimfs
Takvim sayfasında en üste bir satır eklemişsiniz ve kodlarında bu satır doğrultusunda kayması gerekiyor bunları yapmamışsınız.

Excel Vers. ve Dili
2007
haftalık takvim

halit3 kardeşim o aklıma geldi ama, kodların etkileneceğini pek düşünmedim. onu siz ayarlayabilirmisiniz?

oraları beni aşmakta çünkü.

kodları bilmiyorum çünkü :(

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Koşulu biçimlendirmede küçük bir sorun vardı giderildi.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
halit arkadaşım benim bilgisayar bilgim pek iyi değildir takvimdeki sayılar ne oluyor oralara birşey yazacakmıyız

S

Skorpiyon

Misafir
Halit Hocam,

Önemli bir şey değil ama farkettiğim bir şey; 51.satır hücrelerini, "Metni Kaydır" şeklinde formatlamak uygun olacaktır sanırım.

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
açılıştaki yavaşlama ile ilgili kodları kopyalama olarak yaptım bu daha hızlı oldu

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Benim tarafımdan yapılan dosyanın son hali 46. mesajda

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Takvimin koşullu biçimlendirmesi ile ilgili pazar gününde bir sıkıntı vardı oda giderildi dosya 46. mesajda

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
merhaba sanırım ufukcan ile aynı ödevi yapamamanın sıkıntısını yaşıyoruz. Tesadüf bu ya öyle görünüyor ki aynı bölümde okuyoruz. Aynı konu hakkında banada yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
arkadaşlar bu takvimin birde zamana bağlı olarak uyarı verebilsin diyor. Bunu nasıl düzenleyeceğiz. Teşekkürler...