• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Haftalara Göre Kasa Defteri.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan izomer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Plus Türkçe
Değerli Excel web ailesine en derin selamlarımla.

Ben bir kasa defteri yapmak istiyorum.1 ayı 5 hafta kabul eden(28 den sonrakileri 5. hafta kabul eden ). ve o haftalar içinde yapılan gelir, gider kayıtlarını haftalara göre algılayan ve bulunduğu haftaya yazan çok işime yarayacak bir tablo yapmaya çalıştım ama haftaları nasıl algılayacağını çözemediğim için bir türlü beceremedim.

Kısaca Günlük deftere tarihe göre devamlı aşağı doğru girilen verileri, Aylık Gider ve Aylık sayfalarına raporlayan bir sistem istiyorum.
dahada kısaca anlatmam gerekirse Aylık Gider ve Aylık gelir sayfalarına formül istiyorum.

Çünkü haftalara göre gelir gider durumumu görmek istiyorum.

Örnek dosyam ektedir.

Değerli hocalarıma Saygılarımı sunarım..

Ekli dosyalar

Sorunuzu "MAKRO" konu başlığı altında sormanıza karşın, FORMÜL ile cevap aramışsınız.
Ekli dosya da Formül ile çözümlenmiştir.Bu haliyle işinizi görecekse, kullanabilirsiniz. Makro ile çözüm istiyorsanız, lütfen geri bildirim yapınız.

Ekli dosyalar

Hocam Ellerinize Sağlık..yalnız 6.hafta diye bir satır açılmış..28. günden sonraki 29-30-31 ay içinde var ise onları 5 ci haftanın toplamlarına yazıcaktı.zaten sadece mayıs ve ekim ayında 6.haftaya geçmiş.yani mayıs ve ekimde bir sorun var.

selam,
Sn. Turist in çözümüne alternatif olarak
ekte verilen genel amaçlı Gelir Gider Takip dosyasını inceleyiniz.
işinize yarayacağını umarım.
kolay gelsin..

Son düzenleme:
Hocam Ellerinize Sağlık..yalnız 6.hafta diye bir satır açılmış..28. günden sonraki 29-30-31 ay içinde var ise onları 5 ci haftanın toplamlarına yazıcaktı.zaten sadece mayıs ve ekim ayında 6.haftaya geçmiş.yani mayıs ve ekimde bir sorun var.

Bu tarihler takvime göre GERÇEK 6. haftadır.
Ancak, 5. haftada görmek isterseniz, düzeltilmiş haliyle dosyanız eklidir.

Ekli dosyalar

Hocam Süpersiniz. Benim tek niyetim kalan günleri 5. hafta olarak kabul etmekti. Elleriniz dert görmesin. Yine Hızır gibi yetiştiniz. Çok güzel çalışıyor her zamanki gibi. .Sakman hocam da bir alternatif vermiş ama onda tüm yılı haftalara bölmüş , ama görsel olarak güzel ve yıllık itibariyle çok kullanışlı..

Değerli Hocalarıma Minnettarım.foruma 7-8 Aydır bir şey sormamıştım takıldığımda çok yardımcı oluyorsunuz ..Başarılarınızın devamını dilerim..Allah Razı olsun..

Geri