• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Günlük satış bilgilerini tek sütunda halletmek istiyorum

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe 2016 türkçe
aşağıdaki ekteki dosyada bir şablon yaptım ama sorunum misal 28.11.2016 satışlarını girdim 29.11.2016 bilgilerini de girmem gerektiğinde bir önceki verileri silip depo mevcutlarını tekrar güncellemem gerekiyor bunu nasıl çözebileceğim konusunda da bir fikir üretemedim bu tablo yada sürekli eklemeler yapıyorum depo ekleniyor yani... macro da olur bir düğme gibi ekrana formülde olur ilgilenebilecek birisi varsa müteşekkir olurum şimdiden ilginiz için tşk ederim...

http://s2.dosya.tc/server3/k6l5vo/GUNLUK_SATIS_BILGILER.xlsx.html

. . .

Her yeni günde L sütunundaki bilgileri, G sütununa yeniden mi giriyorsunuz.

. . .

sabah itibariyle e ve g sütunlarında mevcut bakiyeleri dünden giden satışa göre değiştirmek zorunda kalıyorum

bir gün önceki satıştan düştükten sonraki değeri o satırlara otomatik atabilmek için bir fikir yürütemedim

. . .

Tablonun çalışma mantığını net aktarmadığınz için tüm işlemleri incelemek zorunda kalıyoruz.

E ve G sütunlarını giden satışlara göre değiştiriyorsanız;
J ve L sütunundaki bilgilerin, bu sütunlara aktarılması gerekiyor doğru mu ?

. . .

. . .

Tablonun çalışma mantığını net aktarmadığınz için tüm işlemleri incelemek zorunda kalıyoruz.

E ve G sütunlarını giden satışlara göre değiştiriyorsanız;
J ve L sütunundaki bilgilerin, bu sütunlara aktarılması gerekiyor doğru mu ?

. . .

evet E ve G sütununa gün sonunda J ve L sütunundaki değerleri aktarmak istiyorum

. . .

Yeni günü oluşturduktan sonra aşağıdaki kodları çalıştırın,

Kod:
Sub kod()
    For i = 6 To Cells(Rows.Count, "L").End(3).Row - 1
        Cells(i, "E") = Cells(i, "J")
        Cells(i, "G") = Cells(i, "L")
        Cells(i, "H") = 0
    Next i
End Sub

. . .

Emir bey elinize sağlık ilginiz için teşekkür ediyorum işimi hallettiniz kolay gelsin...

Geri