• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Günlük rapor almak

Excel Vers. ve Dili
excel 2000 Türkçe
Merhaba arkadaşkar ekli dosyamda genel rapor alıyorum. Günlük rapor da almak istiyorum. UserForm3 te İlk tarih ve son tarihi yazıp tarihe göre rapor al dediğim zaman istediğim tarihlere göre rapor alsın. İstediğim zaman genel raporu, istediğim zaman tarihe göre rapor alabileyim. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Arkadaşlar bütün sayfalardan tarihie göre rapor ListBox ta gösterilmiyorso yeni eklediğim dosyadaki TextBox3,TextBox4,TextBox5 larda toplamını da gösterirse olur. Eğer Bütün sayfalardan tarihe göre rapor alınamiyorsa böle bir raporun alınamiyacağını yarsanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Merhaba arkadaşkar ekli dosyamda genel rapor alıyorum. Günlük rapor da almak istiyorum. UserForm3 te İlk tarih ve son tarihi yazıp tarihe göre rapor al dediğim zaman istediğim tarihlere göre rapor alsın. İstediğim zaman genel raporu, istediğim zaman tarihe göre rapor alabileyim. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Dosyayı ekledim
üzerinde vaktim olmayınca tarihleri girişte kontrol ettiremedim
zamanım olunca hatalı tarih girişlerini engelleyici kodlarıda eklerim
dosya ekte

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Dosyayı ekledim
üzerinde vaktim olmayınca tarihleri girişte kontrol ettiremedim
zamanım olunca hatalı tarih girişlerini engelleyici kodlarıda eklerim
dosya ekte

Teşekkürler hocam. Hocam Raporlamayı yaptığı zaman günleri baz alıyor. Örneğin 01.01.2013 ve 17.08.2013 tarihleri arası rapor aldığım zaman 06.11.2013 tarihindeki 06 olon gün 01 ve 17 günleri arasında kaldığı için 06.11,2013 tarihini rapora katmadım halde dahil ediyor. Hocam ikinci husus müşteri sayfasındaiken rapor al dediğimiz zaman o müşterinin son satırına toplamları ekliyor. Dolaysıyla rapora iki katı olarak yansıyor.

Teşekkürler hocam. Hocam Raporlamayı yaptığı zaman günleri baz alıyor. Örneğin 01.01.2013 ve 17.08.2013 tarihleri arası rapor aldığım zaman 06.11.2013 tarihindeki 06 olon gün 01 ve 17 günleri arasında kaldığı için 06.11,2013 tarihini rapora katmadım halde dahil ediyor. Hocam ikinci husus müşteri sayfasındaiken rapor al dediğimiz zaman o müşterinin son satırına toplamları ekliyor. Dolaysıyla rapora iki katı olarak yansıyor.

Kod:
Private Sub UserForm_Initialize()
     [COLOR="Red"]Sheets("Rapor").Select[/COLOR]
    With UserForm3.ListBox1
        .ColumnCount = 6
        .ColumnWidths = "200;60;60;60;60;60"
    End With
    TextBox1.Value = Format("01.01.2013", "dd.mm.yy[COLOR="Red"]yy[/COLOR]")
    TextBox2.Value = Format(Date, "dd.mm.yy[COLOR="Red"]yy[/COLOR]")

End Sub
şeklinde düzenledim , önceki mesajımdaki dosyayı güncelledim

Hocam yine raporlamayı yaptığı zaman günleri baz alıyor. Yukarıda belirtiğim gibi 01.01.2013 ve 17.08.2013 tarihleri arası rapor aldığım zaman 06.11.2013 tarihindeki 06 olon gün 01 ve 17 günleri arasında kaldığı için 06.11,2013 tarihini rapora katmadım halde dahil ediyor.

Geri