• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Gunluk listelerin ay sonunda firma dosyalarina otomatik yazilmasi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan parfoisd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 windows 7 64 bit
merhaba ben ekteki dosyada bulunan 39 musteriye gunluk liste yapiyorum vede her ayin sonunda listeler elimde tek tek toplamak zorunda kaliyorum

bunun excelde tarih tarih otomatik musteri listelerine yazdirabilme sansim varmi ? forumda sorulan sorulari bastan sona okudum benzerler var ama tam benim aradigim sekilde degil yardimci olursaniz sevinirimm dosya ektedir

Ekli dosyalar

merhaba ben ekteki dosyada bulunan 39 musteriye gunluk liste yapiyorum vede her ayin sonunda listeler elimde tek tek toplamak zorunda kaliyorum

bunun excelde tarih tarih otomatik musteri listelerine yazdirabilme sansim varmi ? forumda sorulan sorulari bastan sona okudum benzerler var ama tam benim aradigim sekilde degil yardimci olursaniz sevinirimm dosya ektedir

Merhaba,

Bunun gibi bir dosya mı istediniz?

İlk sayfaya geldiğiniz de dosyanıza eklenmiş veya silinmiş sayfaları yeniler ve sayfalarınızda bulunan B34 ve C34 hücrelerinde ki ürün toplamlarını karşısına getirir.

Ekli dosyalar

merhaba soruma cevap verdiginiz icin sagolun ama sizin yapmis oldugunuz dosya tam olarak sorumu cevaplamiyor
benim istedigim tam olarak su ayin birinde A firmasina urun 1 den 40 urun 2 den 30 urun gitmistir
ayin 2 sinde urun 1 den 30 urun 2 den 20 urun gitmistir ayni dosya icindeki A firmasinin dosyasina ayni tarihte bu urunler otomatik olarak yazilmasini isitiyorum
umarim sorumu daha detayli bir sekilde anlatabilmisimdir

arkadaslar soruma cevap bekliyorum lutfen yardimci olun her ay sonu 2 gunum sadece bu hesaplamalara gidiyor

Merhaba;
Anladığım kadarıyla günlük sayfasından diğer sayfalara veri tasnifliyorsunuz.
Tablonuzda ve sayfalarınızda bazı değişikler yaptım.
Örneğin hangi günü attıysanız ilgili günün tarihi ile veriler gidecek. (yani sayfalarınızda önceden hazırlanmış bir takvim yok)
Tablonuzu bugün "3 ocak" itibariyle kullanacaksınız ve 1,2 ocak tarihlerini tabloda görmek istiyorsanız;
günlük sayfasında;
tarihi 01/01/2012 yapacak,
sıra no ve firma isimlerini dolduracak,
ürün1 ve ürün2 alanlarını boşaltacak yada veri varsa doldurup "Sayfalara GÖNDER" butonuna basacaksınız. Aynı işlemi 2/1/2012 tarihi içinde yapın.
Bu şekilde tablonuzu kullanırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.

Eki deneyin. Umarım işinizi görür.
İyi çalışmalar.

Not: Kodlar alıntıdır.

Ekli dosyalar

Formullar Hakkında Yardım

Ekteki Dosyada bulanan tablonun formüllerini yapmaya çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Ekteki Dosyada bulanan tablonun formüllerini yapmaya çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,

Konu ile alakalı yeni bir konu açınız ve dosyanız da nerelerin hangi kritere göre toplanması gerektiğini açıklayarak dosyanızı tekrardan ekleyiniz.

Merhaba;
Sorununuz "genel" sayfasından "stoklar" sayfasına toplam almak ise eki inceleyin.

Not: Formül dizi formülüdür. Dizi formülleri formül satırında iken CTRL+SHİFT+ENTER tuşlarına birlikte basılarak aktive edilir. Böylece formül {} parantezleri arasına girer.

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Geri