• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Günlük kasa hareketlerini ilgili firma dosyalarına aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ali1204
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 2010 xls
Merhaba arkadaşlar

ekte gönderdiğim dosyada firma adı bölümünde dosyaları mevcut olan firmalar bulunmakta.
FİRMA KAYIT excel dosyasının KASA sekmesinde bulunan hareketler günlük olarak işlenecek ve bu kayıtlar hem kasa hesabının ekstresine hemde seçmiş olduğumuz firma yı açılmış olan firmalara kaydetsin istesek. çok şeymi istemiş olurum (:

teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba ,

Dosyanızı ayrıca www.dosya.tc ye yükleyerek üstteki linki buradan verebilir misiniz?

Dosyanızı şimdi indirebildim, sabah rahat kafayla iyi bir şeyler yapmaya çalışacağım . Bu arada 3 kişi daha indirmiş belki benden de hızlı cevap gelir.

Cevapsız bekletmemek için ;

Şu ana dek hazırladıklarım ekte , inceleyip deneyin , sorun olursa lutfen yazın

http://s3.dosya.tc/server11/n8pmey/FIRMA_KAYIT.rar.html eski , bunu silin indirdinizse

http://s4.dosya.tc/server4/5zlfbo/FIRMA_KAYIT.rar.html son bitti bunu deneyin

Firma kaydını otomatik açılan ilk formda yapın
Kasa formunda kesilen fatura ayrıntılarını girmek için soldakii açılır kutuda firma ismini bulun
Sol gruptaki bilgileri doldurun , onaylayın .

Tahsilat bilgilerini girmek için sağdaki açılır kutuda fatura numarasını bulun ( benzersiz kayıt)
sol sütuna daha önce girilmiş olan veriler gelir.Sağdaki bilgileri doldurun ve onaylayın.
Fatura ve tahsilat tutarı eşitlendiğinde dosyanın kapandığı uyarısı gelir.

Bakiye tahsilatlarında sol sütun bilgilerini yeniden girin, miktarı bakiye kadar yazın onaylayın, sağ sütunu da doldurun onaylayın
Genel cari durum veya açılır listeden firma seçip altta cari durum tuşuna basın , genel veya firma cari ekstresi gelir

Son düzenleme:
çok sağol birşeyler yapmaya çalışmışssın ama ya istediğimi tam anlatamadım yada bu konuda bilgin fazla yok. teşekkür ederim. benim kendi dosyam orjinali ile daha iyiydi sanki (:

Geri