• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Günlük kasa defteri tutmak

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
SELAM ARKADAŞLAR
aranıza yeni katılan biri olarak sizleri selamlıyorum veacemi bir kullanıcı olarak ilk sorumu soruyorum.
benim excell ile yapmak istediğim bir nevi günlük kasa tutmak ama ana sayfanın altında oluşturacagım sayfalardaki degerleri yada ana sayfaya yazacagım degeri uygun olan yere otamatik olarak eklemek . daha acıkca anlatmak gerekirse
bircok isim altında alt sayfa acacagım bu sayfalarda belirli tarihlerde degerler girecegim bu girdiğim degerleri ana sayfadaki kasaya otamatik olarak işlemek istiyorum bu mümkünmü bilmiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekür ediyorum

Son düzenleme:
ben bir kasa defteri oluşturmak istiyorum ama bu defterde
haftanın günlerin oldugu bir ilk sayfa olsun her günün altında o gün yapılacak apartmanların isimleri olsun (her gün de enfazla 25 apartman şimdilik) hangi apartmanın üzerine tıklarsam o apartmana ait sayfaya gidip apartmanın kişisel bilgilerine ulaşmak apartmana ait tahsilatları girebilmek,ve o tahsilatlarıda günlük kasa defterine gün tarih acıklama ve mebla olarak otamatik olarak işlemek istiyorum
2. konuda hangi gün hücresini tıklarsamda o gün yapılacak apartmanların acıklamalı olarak yapılacakları listesine ulaşmak ve bir cıktı almak istiyorum
her apartman haftada bir gün veya ikigün temizlenir ve her hafta farklı bir temizleme uygulanır (birhafta merdiven yıkanır ,bir hafta hem merdiven hem duvarlar silinir ,bazende bahce temizlenir) buna benzer bir uygulama benim nazizane amatörce yaptıgım bir günlük kasa defteri calışması var onu foruma eklemiştim yalnız cok iyi bir excel kullanıcısı değilim ve siz değerli arkadaşlardan
yardım istiyorum

Ekli dosyalar

Arkadaşlar;
bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse yok mu?
makro yapmayı bilmiyorum excelde buradaki arkadaşların yaptıklarının yapıla bildiğini bile bilmiyordum,bazıları o kadar güzelki oradan yola cıkarak böyle bir tablo oluşturmak istedim lütfen yardım edin yada nasıl yapabilecegim hakkında bilgi verin
:yardim:

üstatlar lütfen yardım edin

Yapmak istediğim kısaca bu yalnız düğmelere basınca basılan güne gitsin ve o gündeki hangi apartmana basarsam oapartmana ait sayfaya gitsi lütfen yardım

Ekli dosyalar

form denetimli değil active x denetimli buton kullanın
makro için gereken kod

örnek; pazartesi butonu için

Kod:
sub pazartesi()
sayfa1.select
end sub

Sitede mükemmel yönetici programları var

Son düzenleme:
teşekür ederim snx111
uyarını dikkate alarak yapmaya calıştıgım yeni calışmayı ekte sunuyorum butonları calıştırmayı ögrendim sanırsam ama ana sayfaya eklediğim hücreleri nasıl aktif hale getire bilirim (MAKRO KODLARIYLA )Bunuda izah ederseniz sevinirim birde gün butonuna basınca gittigim gün sayfasına ekleyecegim her apartman ismine bir carı sayfa oluşturup oradan takip etmek istiyorum

Ekli dosyalar

Merhaba arkadaşlar benim çalışıtğım fabrika nın aylık kasa defterini tutmak istiyorum.fakat nasıl bişey yapıcağım hakkkın da bir bilgim yok.excel i tam anlamıyla yeni öğrenmeye başladım bana yardımcı olumanızı rica edicem teşekkür ederim şimdiden arkadaşları.

Geri