• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Günlük işleri tek sayfada raporlama

Excel Vers. ve Dili
ofice 2003
eS-Selamün Aleyküm

Günlük stoklarını tuttuğum firmanın girişlerini tek sayfada yapıyorum bu girişler arasında raporlama yaptığımda ayrı yerlerde filtrelemem gerekiyor örnek dosya yollasam yardımcı olabilecek olurmu

Son düzenleme:
dosya ek te yardımcı olursanız duacınız olacam şimdiden

Ekli dosyalar

dosya ek te yardımcı olursanız duacınız olacam şimdiden

DEĞİŞİK FİRMALAR İÇİN ÜRETİMLERİN TOPLUCA GİRİLDİĞİ BİR SAYFADAN BURAYA SAĞ ÜST KÖŞEDEKİ TARİH VE FİRMA İSMİNE GÖRE SUTUNLARDAKİ DEĞERİ ATACAK

öyle bir sayfa eklememissiniz

"GÜNLÜK " SAYFAINDAN BURAYA SEVKİYATA HAZIR MAMUL VE DOĞRULACAK STOK KISMINDAKİ EBATLARI FİLTRELEYECEK.

inanın ben hiç bir şey anlamadım
en azından bir kaç elle yapılmış örnek yazıp yayınlarsanız
yapabilen arkadaşlar olur

Yardımcı olabilecekmisiniz ?

İkinci dosyanızı ilk dosyanıza ÜRETİMLER şeklinde sayfaya aktardım
ona göre tabloyu hazırladım
İki dosyayıda kullanmak istersen; kapalı dosyalardan veri alma konusunda forumdan yardım alarak bilgileri ÜRETİMLER sayfasına aktarıp işlemi o şekilde tamamlayabilirsin
NOT: Kapalı dosyalardan veri aktarımı konusunda çok zayıfım.
Dosyayı incelermisin?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Allah razı olsun çok teşekkür ederim Rabbimde sizin sıkıntılarınızı gidersin inşeAllah.ÇOK KÜÇÜK BİR RİCAM DAHA OLACAK ÜRETİMLER SAYFASINDAN ALINAN VERİLER SADECE FİRMAYA GÖRE SEÇİLEBİLİRMİ. ÖRNEĞİN BU YAPTIĞINIZ ÇALIŞMADA FİRMALAR KISMINDAKİ SADECE "A" FİRMASINA AİT ÜRETİMLER ALINABİLİRMİ

Son düzenleme:
orada çalışmıyorum ama sektör aynı haddehanede çalışıyorum

Evet çok teşekkür ederim tam olarak istediğim buydu aslında küçük bir ayrıntı daha var formule eklenmesini istediğim ama sizide çok meşgul ettim

dosyayı düzenledim
kolay gelsin

1987 veya 1988 yılında karabük demir çelikte staj yapmıştım
demir çeliktemi çalışıyorsunuz?

özğr dileyerek küçük bi değişiklik daha isteyebilirmiyim kendim uğraştım ama tam olmaddı . Sadece üretimlerde değilde diğer bölümlerdede firmaya göre veri çekebilirmiyiz ? Mesala sevkiyata hazır mamuller a1 hücresinde yazan firmaya göre listelenebilirmi

özğr dileyerek küçük bi değişiklik daha isteyebilirmiyim kendim uğraştım ama tam olmaddı . Sadece üretimlerde değilde diğer bölümlerdede firmaya göre veri çekebilirmiyiz ? Mesala sevkiyata hazır mamuller a1 hücresinde yazan firmaya göre listelenebilirmi

Tam olarak sorunuzu anlıyamadım.
Elimden geldiğince yardımcı olurum tabii.

Tam olarak sorunuzu anlıyamadım.
Elimden geldiğince yardımcı olurum tabii.

en son yapmış olduğunuz değişiklik ile sadece a firmasına ait üretimleri raporları hale getirmiştiniz
şimdi sizden ricam aynı sayfada sevkiyata hazır mamuller, üretilecek sipariş listesi, doğrultma yapılacak mamuller kısmındada aynı şekilde a firmasına ait bilgileri raporlayabilirmiyiz ?

çok saolun ellerinize sağlık bu şekilde güzel olmuş yalnız firma adını değiştirdiğimizde stok sayfasına doğru değerleri vermiyor, ayrıca bu şekilde olması gerektiğinden mi yaptınız bilmiyorum ama "SHM,ÜSL,DYM"sayfalarını ayrı ayrı açmak uğraştırdı ise olmasada olur.

Ekli dosyalar

çok saolun ellerinize sağlık bu şekilde güzel olmuş yalnız firma adını değiştirdiğimizde stok sayfasına doğru değerleri vermiyor, ayrıca bu şekilde olması gerektiğinden mi yaptınız bilmiyorum ama "SHM,ÜSL,DYM"sayfalarını ayrı ayrı açmak uğraştırdı ise olmasada olur.

Haklısın;
Öncee firmaya göre sıralatım

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri