Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar.excelde 1 den 31 e kadar günler var.ben bu günlük sayfalardaki değerleri bir rapor sayfasında toplamak istiyorum.Kasa giriş Ve Kasa çıkışları
Sorunuz 3B-3D formülleriyle çözülebilir. Örneğin örnek dosyanızın en sonuna bir sayfa daha ekleyip, sayfayı Son olarak isimlendirdiğinizde aşağıdaki formül şablon sayfasından son sayfasına kadar olan tüm sayfalardaki E16 hücrelerinin toplamını alır:
Kod:
=TOPLA(şablon:son!E16)
Bu bilgi için sayın Yurttaş'a teşekkür ediyorum.
Ancak anladığım kadarıyla siz rapor sayfasında her günü ayrı ayrı listelemek istiyorsunuz. Burda devreye başka problemler giriyor. öncelikle her günün hangi bilgileri rapor sayfasına aktarılacak, giren mi, çıkan mı, devreden mi, ayrıca hangi para birimi için bu uygulama yapılacak? Bir de rapor sayfasıdna günleri siz mi gireceksiniz yoksa oluşturulan her sayfa için otomatik olarak rapor sayfasına aktarım mı yapmak istiyorsunuz?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.