• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Günlere göre hücre renklendirme ve yazdırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zyrec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 ve 2021
Herkese iyi günler. Benim sorum şu: Okulda nöbet listesi hazırlamak istiyorum. Ayı seçip o aya göre nöbet alanı oluşturabiliyorum. Seçilen ayda hafta sonlarını renklendirdim ancak renklenen hücrelerin yanındaki hücreleri de renklendirmek istiyorum. Birde ay seçildiği zaman her günün sabit nöbetçisinin otomatik olarak atanmasını nasıl yapabilirim? Örnek her pazartesi günü Ali, her salı Ayşe gibi

Ekli dosyalar

Merhaba;
Alternatif olsun.
Deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Sayın muygun elinize sağlık çok güzel olmuş. Tam istediğim gibi teşekkür ederim. Rica etsem yazdırma sayfası konusunda da yardımcı olur musunuz? Burada oluşturduğumuz verileri yazdır butonuyla ayrı bir sayfaya belirlediğimiz formatta atıp oradan çıktı alabilirsem çok güzel olur.

Hangi sayfa hangi format?
Çıktı almak istediğin sayfayı dosyada oluşturarak ve gereken açıklamalarıyla birlikte ekleyin.

Örnek yazdırma alanını yeni sayfa olarak ekledim

Ekli dosyalar

Merhaba;
Doğru anladıysam eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Sayın [B]muygun[/B] öncelikle elinize sağlık. Bende şöyle bir sorun oluştu. Yazdırma sayfasında kasım ayı gibi hafta olan aylarda sorun yok ama ocak ayı gibi hafta sayısı az olan aylarda yazdırma alanında diğer aylarında fazla haftalarıda gözüküyor.

Ekli dosyalar

• yazdırma alanı.jpg
    yazdırma alanı.jpg
    366.3 KB · Görüntüleme: 3
Merhaba;
Eki tekrar deneyin. (galiba düzelttim)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Elinize sağlık. Çok teşekkür ederim tam istediğim gibi oldu

Geri