• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Günlerdir arıyorum kapalı excel dosyasına değer kop. lütfen yardımcı olurmusunuz?

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003
Günlerdir Google de değişik şekillerde yazdım ancak tam uygununu bulamadım.Sitelerin içindeki sayfalara da baktım yok. birebir yok. Benzer var olmuyo.Mesela UserForma Texbox eklenmiş (olmamalı) veya kendisine göre uyarlanmış sürekli hata veriyo vb... sitenize bu sebeble yeni üye oldum zaten.

Sorum: Belirli bir klasör içinde bulunan açık excel sayfasında belirlenen aralıktaki hücrelerin yalnızca değerlerini UserForm butonu ile kopyalayarak aynı klasör içindeki kapalı excel sayfasına değer yapıştır yapıp kaydetmek.

Örnek : ALPEREN klasörü içindeki "ARAMA" isimli açık olan çalışma kitabının "Kopyalama" isimli sayfasının A1:B1 hücrelerindeki değerleri UserForm daki butona tıklayarak kopya edip aynı klasör içindeki "BULMA" isimli kapalı olan çalışma kitabının "Yapıştırma" isimli sayfasının A1:B1 hücrelerine değer olarak yapıştırması ve kaydetmesi.

Sınav analiz programı hazırladım bunu geliştirmek için kullanmak istiyorum.

Örneğe göre uyarlarsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.Saygılar.

Merhaba,
Forumumuza hoşgeldiniz.
Ekli dosyayı inceler misiniz?
Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
    Application.ScreenUpdating = False
    Workbooks.Open ThisWorkbook.Path & "\" & "Bulma.xls"
    Workbooks("Bulma.xls").Sheets("Yapıştırma").Range("A1:B1").Value = Workbooks("Arama.xls").Sheets("Kopyalama").Range("A1:B1").Value
    Workbooks("Bulma.xls").Close 1
    Application.ScreenUpdating = True
    MsgBox "İşlem Tamam...", vbInformation, "dEdE Başarılar Diler..."
End Sub

Ekli dosyalar

Hoş bulduk.Çok teşekkür ederim çok sağ olun aynen belirttiği gibi olmuş.Saygılar.

Geri