• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Gün ay sıralaması hakkında yardım talebi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yegan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2016-TR
Arkadaşlar gün.ay verilerini 01.01'den 31.12'ye doğru sıralamalıyım. Makro yerine formül olarak yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu şekilde tamamlanmış ebatlı bir dosyam var, dosyaları yeniden yapmam zor. Yardımınızı bekliyorum.

http://i.hizliresim.com/dWjO67.jpg

Örnek excel dosyanızı, GOOGLE DRIVE, YANDEX DISK, DOSYA.TC ,DOSYA.CO gibi dosya paylaşım sitelerine ekleyip linkini burada bildirirseniz yardım almanız daha kolay olur.

Merhabalar
1-Aynı tarih olanların önceliği nasıl olacak?
2-Diğer sütunlarda sıralanacak mı?

Merhabalar
1-Aynı tarih olanların önceliği nasıl olacak?
2-Diğer sütunlarda sıralanacak mı?

Hocam aynı tarih olanlarda sıralama farketmez. Yani öncelik olmayabilir ancak formüle etmek için ille de bir ölçüt girilecekse konu içeriğinin harf sıralaması dikkate alınabilir. Evet diğer sütunlarda tarihe göre sıralanacak. Yani sıralama satırlarla beraber değişmeli.

Hocam zahmetiniz için teşekkürler ama sanırım beni aşan bir çalışma olmuş. Benim elimdeki 14, 15 sayfadan oluşan excel kitabına bunu uygulayabilmem zor. Üstelik şablonu da değiştirmemem lazım.
Özetle size verdiğim örnek şablonun hiç değişmemesi gerekiyor. Hatta boş sütunu bile kaldırmam gerekiyor ama formüllü veriyi aktarmak için geçici olarak eklemiştim.

Geri