• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Grupta İstenen bir eleman yok hatası

Ekli dosyada userform üzerinde bulunan iki adet optionbutton bulunmaktadır. Eki Yok Seçildiğinde hata vermeden word belgesine textbox ve comboboxtaki bilgiler aktarılıyor. Yer İmlerini oluşturmama rağmen Eki Var seçildiğinde Grupta istenen bir eleman yok hatası veriyor. Sebebin ne olabilir. Çözemedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Üstadlara

Son düzenleme:
dosyanızı günceledim denermisiniz.

Not1: Eki var option butonu seçildiğinde textbox11 den 15 e kadar olan textlerin verilerinin nereye yazdırılacağı belirtilmemiş burası dikkatimi çekti ama belki siz farklı bir şey düşünmüşsünüzdür diye değiştirmek istemedim

sizdeki sorun ise label 4 ün yazılacağı alanı wordde belirmişsiniz ama sanırım bir hata veriyordu onu düzelttim umarım dediğiniz gibi olmuştur

Not: benim ekranda formunuz tam olarak görünmediği için formun yükseklik ve genişlik ayarlarını değiştirmek zorunda kaldım siz tekrar kendi ekanınıza göre ayarlarsınız

sayın udentr2002,

hatayı nasıl düzelttiğinizi açıklayabilirseniz memnun olurum. sayenizde yeni bir şey öğrenmiş olacağım. Teşekkürler

Rica ederim;
Label 4'ü yazdırmak istediğiniz yerde hata veriyordu bende sayfadaki o yeri işaretleyip formlar araç çubuğunda bulunan "Metin Formu Alanı" kutucuğuna tıkladım sayfada çıkan yeri sayfada maus ile işaretleyip işaretli iken sağ tıklayıp özelliklerden çıkan sayfada yer işareti alanına Metin16 yazdım çünkü siz kodunuzda Orayı Metin16 diye işarretlemiştiniz
sadece bunu yaptım

ne olduğunu anlamadık bize de anlatırmısınız

Geri