• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

GRUPLARA GÖRE SAYFALARA PERSONELİ DAĞITMA

Excel Vers. ve Dili
Türkçe excel 2016
İngilizce excel 2016
Değerli üstatlarım saygılar. ekteki excel dosyamda çalışma gruplarına göre personel listesi bulunmaktadır. Bu personeller A,B,C,D ve Gündüz gruplarında çalışmaktadır. Benim yapmak istediğim bir butonla çalışanları çalıştığı gruplara göre ayrı ayrı sayfalara listelemesini istiyorum. Sayfalarıda kendisi otomatik açıp dağıtırsa çok iyi olur. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Ekli dosyalar

Değerli Arkadaşım

Dosyanız hazır halde Ek' tedir.

Ayrıca kodlar revize edilerek programın daha hızlı ve daha etkin çalışması sağlanmıştır.

Selamlar...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Hocam listem 4000 kişilik olduğu için hata verdi acaba sayının çok olmasındanmı kaynaklandı
Merhaba,

Lütfen belirsiz bir açıklama yapmayın. "Hata verdi" ile sonuca gidilmez. Verilen hatayı yazarsanız kodları yazan arkadaşımıza yardımcı olursunuz.

If Trim(Cells(t, 25)) = Trim(sayfaadı) Then Makro bir süre çalıştıktan sonra kodun bu satırında hata veriyor

Hocam listem 4000 kişilik olduğu için hata verdi acaba sayının çok olmasındanmı kaynaklandı

Değerli Arkadaşım

Dosyayı revize edip yukarıya #4 nolu mesajıma yeniden son halini ekledim.
Kodlar hem daha hızlı çalışmakta, hemde 7000-8000 satırlı işlemlerde sorunsuz işlem yapmaktadır.

İşinize yaraması ve faydalı olması umuduyla..

Selamlar..

Değerli Arkadaşım

Kodlar hem daha hızlı çalışmakta, hemde 7000-8000 satırlı işlemlerde sorunsuz işlem yapmaktadır.

Selamlar..
çok teşekkür ederim üstadım Allah razı olsun

Değerli Arkadaşım

Selamlar..
Do While Trim(Cells(t, 25)) <> Trim(sayfaadı) hocam bu seferde bu satırda hata verdi

Değerli Arkadaşım

Selamlar..
hocam 4000 kişilik makrolu listeyi gödereyim bu şekilde hatayı görmüş olursunuz

Ekli dosyalar

Değerli Arkadaşım

Dosyanızda Y sütununda toplam 12 yerde '#YOK' değeri bulunuyor. Bu '#YOK' değerlerinin tamamını silerseniz program çalışacaktır.

Selamlar...

1567752759895.png

İlgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim hocam

Geri