• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Grup toplam sonrası toplama ait sayfayı yeni sheet e alma

Excel Vers. ve Dili
2007-english
arkadaşlar grup toplam aldım ;sonuç sayfasındaki verileri üzerinde oynama yapamıyorum izin vermiyor

Örnek;

A sütun b sütun
ab 12
ab 15
ab 17
cb 18
cb 19
cb 20

yukarıdaki gibi bir ana tablom var ve bu tablo için grup toplam aldım sonuç olarak 1,2,3 nolu 3 sekme geldi sol tarafta bana lazım olan 2.sekmedeki toplanmış halde olan değerler anca bu sekmedki değerleri yeni sheet'e alamıyorum bir türlü

Merhaba,

Sorunuzu örnek dosya ile destekler misiniz.

Dosyanın aslını ekleyin demek istemedim.

10 satırlık bir örnek hazırlayıp dosya içerisinde ne yapılması gerektiğini ve olmasını istediğiniz biçimi manuel yapıp açıklamanız yeterli olur.

Dosyanın aslını ekleyin demek istemedim.

10 satırlık bir örnek hazırlayıp dosya içerisinde ne yapılması gerektiğini ve olmasını istediğiniz biçimi manuel yapıp açıklamanız yeterli olur.

dosyada farklı carilere göre bayiler var. ben vergi numarasını baz alarak adet ve matrahları topladım ve grup toplam aldım bu şekilde.

bana lazım olan kısmı grup toplamın ıkıncı sekmesındeki tablo,bu tabloyu alıp başka bir sheeta aynı şekliyle geçirim üzerinde oynamalar yapmak istiyorum,ama bir türlü geçiremiyorum,kopyalamaya çaalıştığımda toplamlar bozuluyori eski halinde kopyalama yapıyor?

Ekli dosyalar

B sütununu seçin;

• F5
  • Özel
  • Yalnızca Görünür Hücreleri
seçeneğini seçin, daha sonra işaretlenen alan üzerinden kopyala yapıp diğer sayfaya yapıştırın.

Bu şekilde sadece istediğiniz hücreler kopyalanır.

.

B sütununu seçin;

• F5
  • Özel
  • Yalnızca Görünür Hücreleri
seçeneğini seçin, daha sonra işaretlenen alan üzerinden kopyala yapıp diğer sayfaya yapıştırın.

Bu şekilde sadece istediğiniz hücreler kopyalanır.

.

çok teşekkür ederim Ömer bey

Geri