• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Grup Resim Alma (Aktarma)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1Al2Ver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunun için gönderdiğim resime bak örnek olarak data sayfasına B sutununa Köfte ile ilgili çeşitler yer almaktadır süz sayfasında köfteyi seçersen alt çeşitleride gelecektir

Son düzenleme:
bunun için gönderdiğim resime bak örnek olarak data sayfasına B sutununa Köfte ile ilgili çeşitler yer almaktadır süz sayfasında köfteyi seçersen alt çeşitleride gelecektir

Sayın halit3 merhaba,

Resime baktım, teşekkür ederim, zaten sorun da alt çeşidi seçmekte ve ona ait resimleri almakta,

Sanırım ben kendimi iyi ifade edemiyorum, bu nedenle 3 nolu mesajımda ve eki'ndeki dosyada arzuladığım çözüm ile, sonuç olarak sizin çözümünüz aynı mı diye sormak istiyorum.

Şekil olarak değil ama sonuçları itibariyle aynı ise, ben fark edemiyorum, bu nedenle de sizi sürekli yoruyorum, cevabınız evet ise dosyada çok uzun bir deneme-yanılma yapmam gerek,

Özürlerimle, teşekkür ederim.

yaklaşık aynı ama fark şurada örnek köfteyi alalım 30 köfte çeşidi varsa burada 30 çeşit köfteyi kaytırıcı komut düğmesiyle görüntülemen mümkün

yaklaşık aynı ama fark şurada örnek köfteyi alalım 30 köfte çeşidi varsa burada 30 çeşit köfteyi kaytırıcı komut düğmesiyle görüntülemen mümkün

Tekrar merhaba,

Önerileriniz doğrultusunda ve deneme-yanılma ile sürekli deniyorum, ancak istediğim sonucu bir türlü alamıyorum, sanırım nedeni benim,

Şayet arzularım doğrultusunda örnek bir dosya göndeririseniz mutlu olurum, yok olmadı bu haliyle bırakacağım, çünkü hem sizi çok yordum hem de çözümsüz kaldım,

Teşekkür ederim, saygılarımla.

data sayfasına bak onun gibi olması lazım

Ekli dosyalar

data sayfasına bak onun gibi olması lazım

Sayın halit3 tekrar merhaba,

Ek'li dosyanızı açtım, resimledim, örneği de ekledim,

Kırmızı halka içindeki Levrek'e ait 9 resim istiyorum, sıkıntım bu, bu kutuda sadece Levrek nasıl seçilecek, bunu anlamakta zorlanıyorum, bunun bir yolu var mı ?

Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Süz.JPG
    Süz.JPG
    67.6 KB · Görüntüleme: 18
levrekin resmi gelmedimi istediğin bu değilmi başka nasıl yardımcı olurum bilmiyorum

data sayfasına o zaman balık çeşitleri yerine levrek çeşitlerini yazacaksın

levrekin resmi gelmedimi istediğin bu değilmi başka nasıl yardımcı olurum bilmiyorum

Sayın halit3 merhaba,

Baştaki 3 ncü mesajım dahil, levrek'e ait 9 resim var diye belirtiyorum, hatta örnek dosyamda ve ifadelerimde de belirttim, levrek'e ait resim sayısı 1 tane olsa sorun yok,

Bu nedenle, grup seçmek sorunu çözmüyor, 4 açılır kutu ve sonuncusundan seçilecek isme göre (levrek) 9 adet resmin "Süz" sayfasında C,E ve G sütunlarına gelmesi gerek,

Levrek'e ait 9 adet resim var ve isimleri ; Levrek1, Levrek2,... Levrek9 diye kayıt ediliyor, dolayısı ile 4 ncü kutudan Levrek seçilince 9 adet resim almam gerek,

Buraya kadar ki ifadelerimde bir çelişki mi var, var ise sizden özür dilerim, sizi de boşuna meşgul ettim,

Ama projeyi tamamlayalım derseniz, anlattığım mantıkla çalışıyor olması lazım, öbür türlü benim işimi görmüyor,

İnanın sizden sürekli talepte bulunmak beni üzmekte, bu nedenle lütfen kusuruma bakmayın,

Anlayışınız ve sabrınız için bir kez daha teşekkür ederim,

Saygılarımla.

bu sefer tamamdır listeden seç ve lüferin üstüne tıkla ancak lüfer1,lüfer2 gibi resim dosyasında bu adla resm bulunması gerekiyor

Ekli dosyalar

bu sefer tamamdır listeden seç ve lüferin üstüne tıkla ancak lüfer1,lüfer2 gibi resim dosyasında bu adla resm bulunması gerekiyor

Sayın halit3 merhaba,

Şu an için sorun gözükmemekte, resim dosyasına resimleri yükleyip test'e devam ediyorum, herhangi bir sorun çıkarsa haber veririm,

Emekleriniz için çok teşekkür ederim,

Saygılarımla.

mesajı silemiyorum. :(

Son düzenleme:
Geri