Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar tek serili bi grafik çizmek istiyorum fakat bu grafikte y eksenindeki değerlerin ise benim belirlediğim aralıklarda olmasını isyiyorum. Böyle bişey mümkünmüdür?
Y ekseninin üzerinde iken Sağ Mouse tuşuna basın ve çıkan Popup menüden "Ekseni Biçimlendir"i seçin..
"Ekseni Biçimlendir" iletişim kutusunda "Desenler" sekmesini seçin.
Ana Onay İşareti Türü için : YOK
İkincil Onay İşareti Türü : YOK
Onay İşareti Etiketleri : YOK
ayarlarını yapın.
Böylelikle, sadece referans değerleri gözükecek, Y ekseninin orjinal ölçeklendirme değerleri görüntülenmeyecektir. Ama değerler, yine görüntülenmeyen bu skalaya uygun olarak grafik alanında gösterilecektir.
NOT : Veriyi, ikinci bir seri tanımlayarak, grafiğe dahil ettim. İkinci serinin grafik türünü XY Dağılım belirledim ve bunları İkincil Eksenlere göre ayarladım. Daha sonra bir kaç küçük görsel rotüş yaptım ... Grafiğin, "Veri Kaynağı"nı görüntüleyip inceleyiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.