• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Görsel Eğitim Dersleri

Görsel Eğitim Setine Ekleme ve değişiklik bilgisi

Daha önce indiren arkdaşlardan özür dilerim...

Arkadaşlar 2-3 saattir siteye giremedim sunucu yoğunluğundan neyse
arkadaşlar özür dileyerekten link güncellemek istedim. Yanlış Link vermişim şimdi daha fazlasını göndereyim de affedilelim :) Doğru link Excel VBA görsel eğitim set TEKLİNK : İNDİR

Excel Makro Görsel Eğitim Seti :
ilk mesajımdaki dosyayı indiren arkdaşlar aşağıdaki linklerden PART 4 indirdiler. Onların aşağıdaki görsel eğitim seti için part4 ü indirmelerine gerek yok.
İndirmeyenler ise hepsini indirebilirler.

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
PART 7

arkadaşlar dosyaları indirdiğinizde içeriği ile ilgili yorumlar yazarsanız memnun olurum, çünkü insanlar alışmış içi boş çıkan bozuk dosyalara çıkan alakasız konular olan dosyaları indirmeye en azından güven oluşturur insanlarda

Merhaba,
şu anda indirme olanağım yok(İşyeri kısıtlamaları) ama sormak istediğim bir şey var, yasal mı? Başka bir şekilde sorayım site kurallarına uygun bir paylaşım mı?

ben dün indirdim ama bozuk dosya çıktı diğer partlar yok gibi birşeyler dedi.bugün indiririm belki.indirirsem bakarım yazarım

Arkadaşlar dosyalar en az bu sitede yayınlanan dökümanlar kadar yasaldır. Baştada dediğim gibi internetten toplama dökümanlar ve para ile satılmayan dökümanlardandır. Crack ve serial gerektirmeden freewall kullanılır.

Teşekkür

Sadece Excel dökümanların olduğu dosyayı indirdim. İçerisinde güzel çalışmalar var. Teşekkürler. Emeğine sağlık.

Arkadaşlar daha önce eklenen linkler önümüzdeki hafta itibari ile güncellenmeyecektir bilginize..
webbilge

Yeni başlayanlar için güzel bir çalışma. Paylaşımın için teşekkür ederim.

sorun nerede anlamadım ama videodaki sesler kendi kendine kapanıyor yardımcı olurmusunuz?

Merhaba zipli dosyanın içerisindeki CMP uzantılı dosyayı nasıl açabiliriz acaba bilen var mı?

Iso dosyası haline getirip daemon tool yardımı ile açtım. Teşekkürler.

sayın mechulfm makro bilgim çok zayıf ve geliştirmek için bu konuyu görünce sevindim ama kursağımda kaldı indirilen dosyalar codec istiyor bir türlü indirdiğim codecleri beğenmiyor ve dil de ingilizce sanırım ya bu bizim telden çalıp söylese olmazmı arkadaşım

sayın mechulfm siteyi terkmi ettiniz cevap vermediniz?.

Geri