• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Google gibi Veri tanımalama vba kodlu sayfada sorun.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
Sorun sadece sayfa3 de f49 vba kodu var sayfa3 f49 deger girildigi zaman q49 tarih ve saat degeri atıyor. Sayfada bazı yerlede degişiklik yapılmasın diye
sayfayı koruma altına aldım. Burada vba kodu korumalı sayfa da çalışma sorununu hallettik. Fakat şöyle bir sorun var bende herkes gibi bir kaç harf yazdıgım zaman bana google gibi tanısın dedim oda oldu harika. Yani f49 a degeri girdigim zaman yan oka basıyorum a ile başlayan firmalar sıralanıyor.
Bu sayfa f49:f87 hücre degerlerine a yada her hangi bir harf girdigim zaman o harfle başlayan firmalar sıralanıyor yanda ki oka bastıgım zaman.

SORUN: f49:f87 satırları hücre degeri kilitli olmadıgı halde çalışma sayfa3 korumalı oldugu zaman bende şöyle bir aksaklık oluyor. f49 Hücreye deger giriyorum yan ok basamıyorum liste açılmıyor. Fakat başka hücreye tıklayıp tekrarında f49 tıkladıgımda bu sefer ok basarak liste açılıyor.

örnek dosya yükledim sayfa3 f49:f87 arası sayfa korumalı dahi olsa bir harf girdigim zaman yan oku tıklayarak listeyi açabiliyim. sayfa şifresi zzz

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Bilen bir arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim olur veya olmaz diye...?

Geri