• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

gmail+hotmail leri ayırma

Yapabilirim. maillerin olduğu dosyayı ekleyebilir misin?
ekliyorum hocam saygılar

Ekli dosyalar

Bu hafta sonu biraz yoğunum hafta içi. yapmayı planlıyorum...

nbatman ustam eline saglık txt dosyası icindeki hotmail gmail ayırma cok basarılı bir ricam da olacak sonu com.tr de ayırmak istiyorum programınıza ön ekran ile bir satır yazasnız bizde isteğimiz gibi
gmail.com hotmail.com *.com.tr *.gov.tr gibi secenekler ile mail adreslerini alsak olurmu şimdiden elinize sağlık.

Merhaba dosyanız istediğiniz şekilde ektedir.

Ekli dosyalar

component comctl32.ocx or one of its depedencies not correty registered: a file is missing or invalid mesajı veriyor calıstırmak istediğimde

ustam win7 de denedim ayni hatayı veriyor buna ihtiyacım var elin boşsa rica edeceğim.

ustam program bendeki bir hatadanmı calışmiyor. anlamadim.

Merhaba,

aşağıda bilgisini verdiğim ve önceki mesajlardan, 8.mesajda bu OCX hataları ile ilgili yazdığım durumu inceleyiniz. Ekte gönderdiğim OCX.Rar dosyasındaki OCX dosyalarınıda uygulayın sorun çözülür. Çözülmezse cevap yazınız. Bakalım...

"eğer program çalışmaz ise ekteki ********.OCX dosyasını C:\Windows\System32 klasörünün içine kopyalayınız.

sonrada başlat/çalıştır yapıp açılan kutuya regsvr32 ********.OCX kopyalayıp tamam butonuna basınız. Çıkan mesajı tamam diyerek geçiniz."

bu işlemi 4 OCX dosyası içinde yapınız.

Ekli dosyalar

• ocx.rar
    ocx.rar
    405.1 KB · Görüntüleme: 10
düzeldi ustam eline saglık senin işlerinde hep böyle düzgün gitsin

kendi dosyamı kaybettin simdi burdan indermiyorum altın uyelik istiyor

tskler geldi

Geri