• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

gmail+hotmail leri ayırma

Excel Vers. ve Dili
excel2003 türkce
arkadaslar 4000 mail adresimden @gmail.com ve @hotmail.com ayırıp baska bir dosya yapmak istiyorum. txt den csv aldım kalanı hic bilmiyorum simdiden emignize tsk ederim

Merhaba,

basit bir dosya eklesiniz 3-5 satırlık sorunuz hemen çözülür.

tskler emeginiz icin.

bu uygulamayaı txt dosyası icinden yapabilirmiyiz.

yani txt dosyasındaki sonu @hotmail.com bitenleri al baska dosya yap gibi

Ekli dosyalar

• ayir.rar
    ayir.rar
    209 bayt · Görüntüleme: 19
Ekteki örnek dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Merhaba,

ekte vb6.0 da sizin için yaptığım bir program var birde bu deneyebilir misiniz?

Bu program txt vey csv den bilgileri alır listlerde hotmail ve gmail ayrı listeler. her 2 listeyi istenilen yere txt de olarak kaydebilirsiniz.

eğer program çalışmaz ise ekteki COMDLG32.OCX dosyasını C:\Windows\System32 klasörünün içine kopyalayınız.

sonrada başlat/çalıştır yapıp açılan kutuya regsvr32 COMDLG32.OCX kopyalayıp tamam butonuna basınız. Çıkan mesajı tamam diyerek geçiniz.

Ekli dosyalar

ustalar ellerinize saglık cok güzel oldu bol bol tsk ederim

ustam hotmail.txt dosyası icindeki maillerin sonun ; isaretini nasıl koyarım yoksa programıma alamıyorum

Hotmail ve gmail.Txt dosyalarında listelenen mail adreslerinin sonuna;

xcxvccv.hotmail.com;
dfsddsff.hotmail.com;

dfsdhfjhfdjh.gmail.com;
rfhsgfhgfhdgg.gmail.com;

olacak şekilde ";" virgül ekleyen exe dosyası ektedir.

Ekli dosyalar

ustam ellerinize sağlık tsk etmek bile az geliyor bana bu dünyada hersey kalbinizden gectiği gibi olsun iyi bayramlar

Rica ederim...Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Size de iyi bayramlar...

ustam programlar kaydederken gmail sutununu bile seçsem hotmail leri kaydediyor.
bir de vaktiniz varsa txt dosyası icindeki tum mail adreslerinin sonuna ; ekleyen bir yazılım yapabilirseniz sevinirim.tskler

Gmail problemi çözüldü...
Dosya ektedir...

Ekli dosyalar

merhabalar,
Benim bilgisayarımda birdolu txt dosyasında emailler bu kişilerin adresleri telefon numaraları bulunuyor bunları excele düzenli aktarmanın hızlı bir çözümü varmıdır?
Müşterilerimizin databaseleri 15 yılldı tutulmakta ama her önüne gelen kafasına göre düzenlemiş.

uğraşmakla bitiremiyorum.
şimdilik fikir olarak yerdım talep ediyorum.

ilginize teşekkürler

merhabalar,
Benim bilgisayarımda birdolu txt dosyasında emailler bu kişilerin adresleri telefon numaraları bulunuyor bunları excele düzenli aktarmanın hızlı bir çözümü varmıdır?
Müşterilerimizin databaseleri 15 yılldı tutulmakta ama her önüne gelen kafasına göre düzenlemiş.

ilginize teşekkürler

örnek dosya buraya koyarsan sanırım ustalar bakarlar

merhabalar,

ilginize teşekkürler

yapılmak isteneni detaylı bir şekilde ve bir örnek taslak ile anlatırsanız yardımcı olabiliriz.

tabi icinde 4000 mail adresi olan herhengi bir txt dosyasınındaki her mail sonuna ; konulması.

Geri