• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Gizlilik Uyarısı

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Henüz hiç bir şey eklemediğim sadece tasarım yaptığım excel çalışma kitabını kayıt ederken aşağıdaki gibi bir hata alıyorum.

pjJzwd.png

Geliştirici sekmesinde Makro güvenliği var, ordan "bildirimde bulunarak makroları devre dışı bırak"seçeneğini seçerek tekrar açın. Açıldığında üstte "içeriği etkinleştir" seçeneğini seçin.

Geliştirici sekmesinde Makro güvenliği var, ordan "bildirimde bulunarak makroları devre dışı bırak"seçeneğini seçerek tekrar açın. Açıldığında üstte "içeriği etkinleştir" seçeneğini seçin.
Aynı hatayı yine vermeye başladı. Bu sefer önerdiğiniz çözüm yöntemi de işe yaramıyor. Özellikle fark ettim, dosyayı makro içerebilen excel dosyası olarak kayıt ettiğimde bu hatayı veriyor. Kesin bir çözüm öneriniz var mı acaba ?

Başka bir kaynaktan sorunuma çözüm buldum. Aynı sorunla karşılaşan başka birileri olur diye burada paylaşıyorum.
  • Excel 2007 sürüm için sol üst köşedeki ofis menüsü yuvarlak butonuna tıklayın, 2010 sürüm için Dosya menüsüne tıklayın,
  • Excel Seçeneklerine tıklayın,
  • Güvenlik merkezine tıklayın,
  • Güvenlik merkezi ayarlarını seçin,
  • Gizlilik seçeneklerine tıklayın,
  • “Kaydederken Dosya Özelliklerinden Kişisel Bilgileri Kaldır” seçeneğinin işaretini kaldırın,
  • Açık sayfalara tamam düğmesini seçip kapatın.

Geri