• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Gizlenmiş sayfaları TextBox ve ListBoxa almak

Excel Vers. ve Dili
excel 2000 Türkçe
Merhaba arkadaşlar ekli dosyamda UserForm1 deki müşteri listesi butonuna tıklayarak açılan ListBoxda müşteriyi seçip UserForm1 e almak istiyorum. Açıklamayı eklediğim Word belgesinde belirtim. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Userform2.listbox1de dblclick olayında.:cool:
Kod:
'Bütün sayfaları ListBos ta göstermek'
Private Sub ListBox1_DblClick(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean)
UserForm1.ListBox1.RowSource = ""
UserForm1.ListBox1.RowSource = "'" & ListBox1.Value & "'!A6:K" & _
    Sheets(ListBox1.Value).Cells(Rows.Count, "B").End(xlUp).Row
Unload UserForm2
End Sub

Hocam UserForm2 deki ListBox1de listelenen müşteriye çift tıklayarak UserFor1 e almak istiyorum. Yani seçtiğim müşterinin sayfasına veri girmek istiyorum UserForm1 ile.

Son düzenleme:
Sayın yavuz829 dosyanızı incelerken Sayın Orion1 cevap vermiş. Anlatmak istediği ortada olmayan bardağa su doldurmak gibi. Yani ortada olmayan kağıda yazı yazılmaz. Size tavsiyem sayfaları kimse görmesin diyorsanız veri tabanı olayıını incelemeniz. Veri tabanının avantajı excell dosyanız bozulursa bilgileriniz elinizin altında olur. Eğer illaki excell diyorsanız kodlarınızda geçiş anı sayfayı görünür yapıp kayıt sonrası gizlemek. Karar sizin. Kolay gelsin.

Çok haklısınız hocam ikinize de çok teşekkür ediyorum. Olmuyorsa çok da önemli değil.

Hocam her veri girişinde sayfayı kayıt etmesini istiyorum. Çok geç kayıt yapıyor. Kayıt işlemi hızlandırılabilir mi acaba.

Geri