• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Gizle-göster otomatik

Excel Vers. ve Dili
2002 - Türkçe
Merhaba,
Daha önce bu sitede bir arkadaşın yapmış olduğu gizle göster makro çalışması var. Ancak benim problemimi tam olarak karşılamıyor. Tahmin ediyorum küçük bir değişiklikle olabilecek birşey. Ekli dosyada bahsi geçen makro var ve gerekli açıklamayı yaptım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

----------

Son düzenleme:
Merhaba,
Çalışmanız için teşekkürler, bunu başka dosyalarımda kullanabilirim. :)
Ancak benim sorunum satır gizleme ve göstermeyle ilgili.
Teşekkürler.

----------

Son düzenleme:
SN: Peregrin, satır gizle göster diyosunda çalışmanızda bu konuyu açmamışsınız. satır gizle göster demekle sıfır olan değerlerin bulunduğu satırlarmı gizlenip gösterilecek?

Merhaba,
Evet şu anda çalışmanın yaptığı 0 olan satırları gizleyip göstermek. Ancak excel dosyası içinde de açıkladığım gibi, bütün sayfalarda birden yapıyor bu işlemi. Benim istediğim ise sadece o an içinde bulunduğum sayfada yapması. Bunun için de çalışmadaki makrolarda küçük bir değişiklik yapmak yeterlidir diye tahmin ediyorum. Ancak bu konuda bilgim yetersiz olduğundan çözemedim.
Teşekkürler.

-----------

Son düzenleme:
Merhaba,
Yardımlarınız için çok teşekkürler, istediğim böyle birşeydi.
Kolay gelsin.

Syn. Serdarokan,
Nasıl bir şey istiyorsunuz. Dosya kimbilir kimdedir, ne haldedir?
Yenisini oluşturmaktan başka çare yok.

Sayın leumruk ilginiz için çok teşekkür ederim. Biraz meraktan sordum, yeni uygulamalar hakkında fikir sahibi olmak için. Konu ilginç geldi. Ben de bu konuda bir soru hazırlayacağım fırsat bulunca. Tekrar teşekkür ederim.

Merhaba,

Ekli dosya işinizi görebilir.İstediğiniz zaman sayfaları gösterip gizliye bilirsiniz.

E.ALAN

Ekli dosyalar

Teşekkür

Sayın ersoyalan ilginize çok teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel bir çalışma. Ciddi emek verilmiş. Hemen kendi çalışmalarıma uyarlayacağım. Yardımınız için çok teşekkür ederim, Allah işinizi gücünüzü rast getirsin, sağlıcakla kalın.

çok ihtiyacim var ma dosyayı açamıyorum lütfen yardım

Merhaba,
Elinize sağlık. Bu çalışmayı nasıl yaptınız ? Anlatabilir misiniz ?

Geri