• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Giriş çıkış saatine göre mesai hesabı

ozanyakar

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Merhaba Ekteki tabloda 1 isimli sayfaya personel takip programından verileri otomatik alıyorum. Aylık Bordro isimli sayfaya da Personelin 1 isimli sayfadaki siciline göre toplam çalıştığı saate göre fazla mesaisini yapmak istiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim sayın üstadlarım, ağabeylerim.Ekli dosyayı görüntüle GİRİŞ ÇIKIŞ SAATİNE GÖRE MESAİ.xls

Çok teşekkür ederim sn. muygun vakit ayırmışsınız sağolun varolun. TÇalışma sayfamızda şu düzeltmeleri yapabilir miyiz mümkünse ;
*Çalışma sayfasına 1.günün verilerini girdim kaydettim. Sonra yeni bir sayfa ekledim ve bu yeni sayfadaki(2 isimli sayfa) verileride AYLIK BORDRO da ayın ikisine yazdırmak istiyorum. "Hangi tarih için işlem yapacaksanız o tarihi girin" yazdığınız yere 02/06/2013 yazınca 1.günün verileri en sağa gidiyor ve veriler kayboluyor. Çalışma sayfasına 1,2,3....29,30 gibi sayfaları ekleyeceğim ve bu sayfalardaki bilgileri AYLIK BORDRO ya otomatik getirmek istiyorum. Ay sonunda da toplamını alacağım çalışma saatlerinin. Hakkınızı helal edin, vaktinizi alıyorum Allah razı olsun.

Tarihi 01/06/2013 yazınca veriler tekrar geliyor ve sonraki günleride görebiliyorum, şimdi daha iyi anladım çalışmanızı, kusura bakmayın benim acemiliğim :-(

Merhaba;
Tarih girişinin amacı;
1-takvim oluşturmak
2-takvimde cumartesi ve pazar günlerini belirlemek (bunu manuel yaptığınızı gördüğüm için böyle bir uygulama yaptım)
Bunun dışında tarih girişinin başka bir esprisi yok.
Açıklama yapmadım (çözeceğinizi düşündüm) ve doğru düşünmüşüm. :)
İyi çalışmalar.

Eline sağlık kardeş program güzel olmuş

Geri