İyi günler,
Forumda araştırdım şöyle bir kod buldum.
sayfa1 sekmesine sağ klik yapıp kod görrüntüle diyin..çıkan ekrana alttaki kodu kopyalayın..sayfa1 de m sutununa KENARDA yazdığınız zaman satır kopyalancaktır..
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, [m:m]) Is Nothing Then Exit Sub
If Target = "KENARDA" Then
Rows(Target.Row).Copy
Sheets(2).Range("a" & Target.Row).PasteSpecial
End If
Application.CutCopyMode = False
End Sub
Benim istediğim veri giriş sayfasına girmiş olduğum kayıtları firma firma ayrı sayfalara kopyalasın.
Mesela sayfa1 veri giriş sayfası abc firmasına ait fatura girdiğimde satırı abc sayfasına kopyalasın. Aynı şekilde Def firmasına ait fatura girdiğimde onuda Def sayfasına kopyalasın. Satırların üzerine yazmadan kaydırma yaparak alt alta kopyalabilirmiyiz. Tek firma için tamamda çoklu olunca çözemedim.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Forumda araştırdım şöyle bir kod buldum.
sayfa1 sekmesine sağ klik yapıp kod görrüntüle diyin..çıkan ekrana alttaki kodu kopyalayın..sayfa1 de m sutununa KENARDA yazdığınız zaman satır kopyalancaktır..
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, [m:m]) Is Nothing Then Exit Sub
If Target = "KENARDA" Then
Rows(Target.Row).Copy
Sheets(2).Range("a" & Target.Row).PasteSpecial
End If
Application.CutCopyMode = False
End Sub
Benim istediğim veri giriş sayfasına girmiş olduğum kayıtları firma firma ayrı sayfalara kopyalasın.
Mesela sayfa1 veri giriş sayfası abc firmasına ait fatura girdiğimde satırı abc sayfasına kopyalasın. Aynı şekilde Def firmasına ait fatura girdiğimde onuda Def sayfasına kopyalasın. Satırların üzerine yazmadan kaydırma yaparak alt alta kopyalabilirmiyiz. Tek firma için tamamda çoklu olunca çözemedim.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.