• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Gider tablosu oluşturmak

Excel Vers. ve Dili
2003
Öncelikle bu sitenin kurucuları ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.Mümkünse sizlerden ricam.Eylül-ekim-kasım-aralık adı altında 4 adet sekmem var.5. sekmece giderlerimi otomatik toplam almak istiyorum.Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ekli dosyalar

Range("e1:e65000").Sort Key1:=Range("e2"), Order1:=xlDescending, Header:=xlGuess

Ekli dosyalar

teşekkür ederim

öncelikle yardımınız için teşekkür ederim.Ama ben anlayamadım.Toplam hanesinde toplamları yanlış alıyor.mesela eylül ayında domain hosting masrafım çok fazla gösteriyor.Ben her kalemin aylık ne kadar maliyeti olduğunu bulmak istiyorum.gene de ilginize ve yardımınıza teşekkür ederim

Öncelikle bu sitenin kurucuları ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.Mümkünse sizlerden ricam.Eylül-ekim-kasım-aralık adı altında 4 adet sekmem var.5. sekmece giderlerimi otomatik toplam almak istiyorum.Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.Çok teşekkür ederim.İyi çalışmalar dilerim.

Tekrar merhaba

Formül için teşekkür ederim.Mümkünse bana formülün nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilirmisiniz?Bu förmül çok işime yaradı.İyi çalışmalar.

Geri