• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Geniş kapsamlı ücret bordrosu 2017

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 Türkçe
Ücret bordrosundan anlayan muhasebeci ve personelci arkadaşların yardımına ihtiyacım var, eklediğim ücret bordrosunu rica etsem gözden geçirmeleri mümkünmü? en azından incelenirse bordronun eksik ve hatalı olan yerlerine müdahale edilebilir ve bu çalışmayı fikir birliği ile tamamlamamız mümkün olabilir.

Bordroda Normal ve Emekli seçeneği ile hesaplamaların doğruluğunun kontrol edilmesinde yarar var.
Sakatlık indirimi, Zorunlu BES ve Teşviklerinde yer aldığı güzel bir çalışma olacağına inandığım bu dosyaya anlayan herkesin yardımcı olmasını rica ediyorum.
Bu dosyaya ek sayfalar ekleyerek dahada işlevsel hale getirebiliriz, yani ücret pusulası, izin, ihbar ve kıdem, ibraname v.b. gibi formlarla tam bir İK personeline ve hatta bir çok kişiye hitap edecek bir çalışma haline getirebiliriz, bundan dolayı siz değerli üyelerin yardımı ile bu ancak mümkün olabilir, yardımlarınızı esirgemeyeceğinize inanıyorum, şimdiden herkesin yakın ilgisine çok teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Forumun değerli üyeleri, Muhasebeci ve Personel Uzmanı arkadaşlar, bana Ücret Bordrosunda yardımcı olabilecekmisiniz?

Bu bölümde belki de istediğiniz ya da istediğinize yakın bir şeyler vardır , incelediğinizi umuyorum .

http://www.excel.web.tr/f124/

Bir çok çalışma var bu konuda özeli ve resmisi dahil . Size en yakın olanı siz tesbit eder , eksiği şu derseniz müdahale ve modifiye eden olacaktır.

İlginize teşekkür ederim, o bölümü inceledim ama istediğimi bulamadım, şimdi sıfırdan bir bordro oluşturuyorum, siz değerli forum üyelerine teyid amaçlı paylaşacam, eksikleri olsada siz değerli üstadlarımdan yardım alacam, inşallah kayda değer bir çalışma olur.

Ücret bordrosundan anlayan muhasebeci ve personelci arkadaşların yardımına ihtiyacım var, eklediğim ücret bordrosunu rica etsem gözden geçirmeleri mümkünmü? en azından incelenirse bordronun eksik ve hatalı olan yerlerine müdahale edilebilir ve bu çalışmayı fikir birliği ile tamamlamamız mümkün olabilir.

Bordroda Normal ve Emekli seçeneği ile hesaplamaların doğruluğunun kontrol edilmesinde yarar var.
Sakatlık indirimi, Zorunlu BES ve Teşviklerinde yer aldığı güzel bir çalışma olacağına inandığım bu dosyaya anlayan herkesin yardımcı olmasını rica ediyorum.
Bu dosyaya ek sayfalar ekleyerek dahada işlevsel hale getirebiliriz, yani ücret pusulası, izin, ihbar ve kıdem, ibraname v.b. gibi formlarla tam bir İK personeline ve hatta bir çok kişiye hitap edecek bir çalışma haline getirebiliriz, bundan dolayı siz değerli üyelerin yardımı ile bu ancak mümkün olabilir, yardımlarınızı esirgemeyeceğinize inanıyorum, şimdiden herkesin yakın ilgisine çok teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri