• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

genel tablodaki sonuçların hangi satırdan geldiğini listeleme

Excel Vers. ve Dili
2007tr
Butona bastığımda tablolardan tarayıp sonuç çizelgesine giden sonuçların hangi satırdan geldiğini listeleyebilirmiyim?yani çok iyi çıkan sonuçların hangi satırlardan geldiğini görmek gibi.

Örnek bir dosyamı EK'ledim.

Yardımlarınızı bekliyorum:(

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Butona bastığımda tablolardan tarayıp sonuç çizelgesine giden sonuçların hangi satırdan geldiğini listeleyebilirmiyim?yani çok iyi çıkan sonuçların hangi satırlardan geldiğini görmek gibi.

Örnek bir dosyamı EK'ledim.

Yardımlarınızı bekliyorum:(
Sorunuz nedir?
Anlaşılmıyor.
Orada çok iyi yzmışsınız bu.Oraya elle yaılmış.
Formülle yazılacakmı.Formül nerede?.
Ayrıca şartlar nelerdir.Bir şart olmadan bir ş yapılırmı?
Çok iyini şartları nelerdir?
Demekki bunun için sorunuza yanıt alamamışsınız.
Bana özelden ulaşmışsınız ama beniimde yapabileceğim bir şey yok.
Konuyu belki siz bilebilrisizniz,ama Konuya yabancı olanlarında konuyu bilmesini beklemeniz yanlış.Bu şekilde soru sorrasanız yanıt alamazsınız.:cool:

orta-iyi-ç.iyi-mükemmel yazıları elle yazılmış durumda.Sadece değerler yukardaki belirli şartlara uğrayarak derecelendiriliyor(orta-iyi-ç.iyi-mükemmel olarak)
zaten butona tıkladığımda 0,90 diyelim,tablolardaki belirli büyük-küçük aralıklarında olduklarında orta-iyi-çokiyi-mükemmel derecelerini alıyorlar.0.91 de yine aynı metod,varsa 1 yazıyor,yoksa 0 değerini alıyor.İşte o değerleri aldıkları satırlar bana lazımdı!Çünkü bunlar 1+1+1+1..... diye toplandıktan sonra bana toplamı yansıyor

bu EK'te gönderdiğim önceki gönderdiğim dosyanın sadeleştirilmiş hali ve dosyada tek tek tıklayarak genel çizelgeme sonuçların geldiğini göreceksiniz.

tekrardan tşk.

Ekli dosyalar

Geri