• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Genel Karşılaştırma İşlemleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler. Açıklamalı güzel olmuş, ellerine sağlık..

paylaşım için teşekkürler.
benimde iki dosyayı karşılaştırma yapmak istediğim belirli stunları karşılaştırarak karşılaştırma ekranında vermesini istedigim bi makroya ihtiyacım var yardımcı olabilirmisinniz?

Son düzenleme:
Eklemiş olduğumuz dosya zaten bu işlemi yapmaktadır.
Siz dosyalarınızı eklemiş olduğumuz dosya içine kopyalayarak işleminizi orada rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Sayın şaban bey çok güzel olmuş elinize sağlık fakat yaptığı uygulamaları göremiyoruz. yani ,eşleşen veya mükerrer olanları ve ya teke düşürenleri göremiyorum. Acaba ben mi hata yapıyorum.
kusura bakmayın, Allha emanet olunuz.

Merhaba; mükerrir kayıtlarda aşağıdakini değil de üsttekinisilebilmek için döngüyü tersten nasıl yapabiliriz? teşekkürler

Sayın hassas,

Kodlar, mükerrer olan kayıtları renklendirmekte, ya da silmekte, ya da başka bir sayfaya taşımakta.
Tam olarak görmek istediğiniz işlem nedir ? Ya da neyi göremiyorsunuz ?

Merhabalar
Çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim.
Fakat sütun karşılaştırma makrosunda, karşılaştırma yaparken aynı değer de olsa sayfa2 ya da sayfa1 de varsa bence onları da boyamalı. mesela 1 değeri defalarca sayfa2 de tekrarlanmasına rağmen boyama yapmıyor. Bunu nasıl yapabilriz?
Teşekkürler
Esra

Merhaba saban20152015
Bu makro çok işime yaradı ve yarayacak.
Tekrar çok teşekkürler. Elinize sağlık.
Esra

Selamlar... ben yeni gördüm tablonuzu... çok güzel olmuş... işime çok yarayacak... allah razı olsun... tşkler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri