Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gelişmiş süzgeç ile verileri süzmek istiyorum bir videodan yola çıkarak oradakilerin aynısını yaptımsada formül ekleme bölümünde indis ile bir türlü formül ekleyemedim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Sayın Erdem_34 veri doğrulama biliyorum ama benim istediğim sayfa üzerinde bulunan kutucukları kullanmak. Hazırlamış olduğum çalışmaya biraz daha proğram görünüşü ve kolaylığı vermek. Acaba hücre bağlantısı ve indis konusunda yardımcı olabilir misiniz?
aynı tabloyu bende yaptım ama. listeleme ve butonlarda sorun çıkmadı ama arama kriterimde bulunan kutulara formül yazınca sistem komple bozuluyor. o formülleri silip sadece elle değer girince sistem çalışıyor
C6 ve C7 hücrelerini etkileyen düğmeleri ayrı ayrı Grup Kutusu içine alarak ve ilk grup bağlantısını Sabitler C1, diğerlerini Sabitler D1 olarak ayarlarsanız yapabilirsiniz. Bir de Sabitler sayfasında Arsa ve Dükkanın yerini değiştirmeniz gerekiyor.
Grup Box olarak 01 ve 02 olarak ayrı ayrı ama grup içindeki isimlerin başlıklarını değiştiririm sorun değil. Acaba örnek dosyada hatalı bölümüm nedir bilemedim? Akşamdan beri düzenlemeye çalışıyorum birşeyleri atlıyorum galiba. Teşekkür ederim. Eğer zahmet olmaz ise örnek dosyada düzenleme yapabilir misiniz?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.