• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Gelişmiş Filitre Hk

Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Tr- 64 Bit
Merhaba,
Arkadaşlar Gelen ve Üretilen, Özet, Süz 4 Sayfadan oluşan excel tablom var daha önce sizlerin yardımları ile verileri özet sayfasında çekiyordum. şimdi kayma oluyor. eskisi gibi verileri çekemiyorum. son sayfa süz sayfasında belirlemiş olduğum kriterlere göre verileri çekebilirmiyim. lütfen yardımcı olabilirmisiniz. Allah kat kat razı olsun. Çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba,

"ÖZET" sayfasından "SÜZ" sayfasına veri almak istiyorsanız, "ÖZET" sayfasında tarih sütunu olmalı.

Şayet doğru ise "ÖZET" sayfasına bir tarih sütunu açmalısınız.

Son düzenleme:
Hocam Öncelikle Allah razı olsun. Ne kadar teşekkür etsem gerçekten çok az olur.
süz sayfasında gelen adet " gelen hammadde sayfasından L sütundan çekebilir miyiz. üretilen adet " Üretilen hammadde sayfasından M sütundan çekmek ve Kalan Adet bu ikisinden çıkartarak bulmak istiyorum. Kantar ağırlığını üretilen hammadde N sütunundan çekmek istiyorum. Eğer siz Uzman Arkadaşlarımın daha farklı fikri ve görüşü varsa onu da değerlendirmek isterim. hocam aslında Özet sayfasını çıkartabiliriz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,

Bu isteğinizin, "Gelişmiş Filtre" ile değil, size özel yazılacak makro ile çözülebileceği düşüncesindeyim.

Makro yazma konusunda uzman arkadaşların yardımlarını almanız gerekecek.

Hayırlı akşamlar.

Hocam sizin yapmış olduğunuz stok ve depo takip programındaki sistemi bu excel kitabına uygulayamayız. gerçekten stok takip harika oldu. çok ta kullanışlı

Merhaba.

Belgenize ikinci kez baktım ancak isteğinizi/yapılacak işlemi anlayamadım.

İşlemi SÜZ olarak tanımlamışsınız ancak, bir'den fazla sayfadan veri çekileceğinden bahsediyorsunuz.

Bence; SÜZ adlı sayfa B2:B13 hücre aralığındaki kriterlere göre olması gereken sonuçları elle yazarak
örnek belgenizi yenilemeniz halinde bir üye mutlaka cevap yazacaktır.

-- kriter demek ilgili sayfa ile ortak nokta demek tabi,
-- bu bilgileri hangi sayfadan nasıl bulduğunuzu da metin kutuları içerisinde net şekilde açıklayın

.

Merhaba,
Ömer hocam yeni eklediğim tabloya Süz sayfasına gerekli açıklamaları yaptım. inşallah bir çözüm bulabiliriz. Yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Kriterlerden biri Firma Adı (GGG yazılı), bir diğer kirter tarih (Temmuz 2017 ayı),
ÜRETİLEN HAMMADDE sayfasında, bu iki kriterin kesişimi olan bir veri yok.
(Diğer kriterlere bakmadım bile)

Sanırım; ÜRETİLEN ve GELEN sayfasındaki verileri bir miktar artırıp, SÜZ adlı sayfa B2:B13 arasındaki kriterlere göre işlem yapılabilir hale getirip,
verilen kriterlere göre oluşması gereken tabloyu elle yazarak örneklendirmeniz gerekecek.

Mevcut kriterlere (SÜZ adlı sayfa B2:B13) göre olması gereken listeyi elle yazarak hazırlamadan, işinizin zor olduğunu söyleyeyim.
.

Geri