• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Gelir/Gider tablolarindan ilgili hesaplara bilgi aktarma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 ingilizce
Gelir/Gider tablosundan hesaplara bilgi aktarilmasi icin ornek bir dosya hazirladim. Burada yapmak istedigim:

1- Gider tablosundaki harcamalar hangi hesaptan odenmis ise, o bankanin hesap sayfasina (-) ile carparak aktarmasi,

2- Gelir ve Hesaplar arasi virman tablosunda Gelir leri tahsilat olarak belirtecegim icin Gelirlerin sadece Transferi Alan Hesap ta belirtilen hesaba (+) olarak almasi, yine ayni tabloda islemin hesaplar arasi transfer olmasi durumunda yapilan islemin Transferi yapan hesaba (-) olarak aktarip Transferi Alan Hesaba da (+) olarak aktarmasi

Hesaplara aktarma islemi 2 farkli tablodan gelecegi icin, verilerin birbirinin uzerine yazmadan tarih sirasina gore alt alta yazmasi gerekiyor.

Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ediyorum.

Ekli dosyalar

2 makroyu birlestirebilirmiyiz

Arkadaslar ekli dosyada yapmak istedigimi daha net anlatmak icin 2 adet macro ekledim.

Makrolar ayri ayri calistirildiklarinda hesaplara bilgileri aktariyorlar fakat hangi makroyu calistirirsam diger makronun ekledigi bilgileri siliyor. Bu iki makroyu birlestirerek 2 sayfadan alinan bilgilerin hesaplarda tutulabilmesi mumkun mu?

Ekli dosyalar

Geri