- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft Office Professional Plus 2021
Selam arkadaşlar.
Aşağıdaki Vba kodlarımla günlük haftalık olarak belirttiğim excel satırları arasında döngü ile satışları alıp yazdırıyordum. Ama malelsef win764 bit geçince bir hata ile karşılaştım.
ikinci döngüde SQLCON.Open burada hata veriyor
run-time error '-2147217843 (80040e4d)':
Geçersiz yetkilendirme belirtimi
şeklinde bir hata alıyorum windows xp yüklüydü pc de önce çalışıyordu şimdi windows7 64 bit mevcut ondan olmasın. Ama çözümü nedir.
Aşağıdaki Vba kodlarımla günlük haftalık olarak belirttiğim excel satırları arasında döngü ile satışları alıp yazdırıyordum. Ama malelsef win764 bit geçince bir hata ile karşılaştım.
Kod:
Private Sub GunlukRapor2012_Click()
'günlük rapor
Dim SQLText As String
Dim I As Integer
Dim T As String
Dim s As Integer
Dim satir As Integer
Dim sonsatir As Integer
Dim RST As New ADODB.Recordset
' ********** Inputbox kullanımı ***********
satir = InputBox("Kaçıncı satırdan başlayacak", ["Satır giriş ekranı"], ["İlk Satır"], [7000], [4500])
sonsatir = InputBox("Son Satır Nosu", ["Satır giriş ekranı"], ["Son Satir"], [7000], [5000])
DATA = ""
DATA = [AE1]
Call Main
For s = satir To sonsatir Step 1
DoEvents
[B]SQLCON.Open[/B]
T = ""
T = Format(Cells(s, 28), "yyyy-mm-dd")
SQLText = "SELECT SUM(ADSDOS_NET_TLL) FROM ADSDOS WHERE ADSDOS_TAR = '" + T + "' AND" & vbCrLf
SQLText = SQLText & "ADSDOS_DEP ='38'" & vbCrLf
'" + T + "
Set RST.DataSource = SQLCON.Execute(SQLText)
Do Until RST.EOF
Cells(s, 29) = RST.Fields(0)
RST.MoveNext
Loop
'İlk for next e dönüyor ikinci tarih için
RST.Close
SQLCON.Close
Next s
Range("V2").Select
MsgBox "Raporunuz bitti Bu Rapor ÖZCAN ÖZARSLAN tarafından 19/09/2009 tarihinde geliştirilmiştir.", 64, "Bilgi"
End Sub
run-time error '-2147217843 (80040e4d)':
Geçersiz yetkilendirme belirtimi
şeklinde bir hata alıyorum windows xp yüklüydü pc de önce çalışıyordu şimdi windows7 64 bit mevcut ondan olmasın. Ama çözümü nedir.