• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Gannt Projesi

Excel Vers. ve Dili
ingilizce office 2007
Arkadaslar, yardim edebileceginizi dusunuyorum. Elimde bir gannt spreadsheet var excel de hazirlanmis. BU dosyayi google docs tan indirdim,oldukca faydali benim icin. Bu dosyayi google docs uzerinde acarsam hersey super calisiyor fakat download edip makinemde calistirdigim zaman da ise color coded hucreler gozukmuyor onun yerine rakamlar cikiyor formulde yazanlar
sayfanin linkini vereyim sizlerde bir bakip yardimci olursaniz cok sevinirim

https://docs.google.com/previewtemplate?id=0AvJPK8AdfTw2dGVLaVd6d2E1UV9VWGNETXZDd08xaHc&mode=public

bunu duzenleyim bana mesajla gonderebilirsiniz
iyi calismalar dilerim

Koşullu biçimlendirme kuralları yönet "1" tırnak içinde bulunan değerleri tırnak olmayacak şekilde sadece değer olarak düzenle problemin düzelecektir.

Ekli dosyalar

• koşullu.rar
    koşullu.rar
    233.7 KB · Görüntüleme: 35
  • 00183.jpg
    00183.jpg
    58.8 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Gercekten cok tesekkur ederim. Cok yardimci oldunuz sagolun. Dediginiz gibi yaptim sorun haloldu. :)
iyi calismalar dilerim

Tekrar merhabalar,
Birde bu proje hakkinda sunu sormak istiyorum. Yapilacak isin bitis tarihine yaklasildigi zaman excel bizi uyarabilirmi bir mesajla ekrana gelse hatirlatmak icin ?

simdiden tesekkurler

Merhaba, cevabiniz icin tesekkurler fakat verdiginiz bbutun linklere tikladim yuklendi fakat zip li dosyalar acilmiyor corrupted mesaji veriyor.

Tekrar yukleyebilirmisiniz acaba yada bana mesaj atabilirsiniz...
tesekkur ederim

Merhaba, cevabiniz icin tesekkurler fakat verdiginiz bbutun linklere tikladim yuklendi fakat zip li dosyalar acilmiyor corrupted mesaji veriyor.

Tekrar yukleyebilirmisiniz acaba yada bana mesaj atabilirsiniz...
tesekkur ederim

.

Dosyaların açılmasında bir problem yok.

Büyük bir olasılıkla Türkçe karakterler sorun yaratıyor olabilir.

Dosyaları bilgisayarınıza kaydedin. Sonra dosya isimlerini değiştirerek deneyin.

.

Geri