Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tablonun üstünde fx yazısı var o önceden vardı şimdi silindi geri getiremedim mesala uzun bir yazı yazdım a satırında devam ediyor d satırına kadar a satırına bastığımda orda değiştirme olanağım oluyordu şimdi öyle yapamıyorum resim yollayamadım kusuruma bakmayın yardımınız için teşekkür ediyorum.Birde önceden bir yazı yazdığımda entere bastığımda alta iniyordu şimdi sağa gidiyor
Sizin a - b - c - d diye giden kolonların üstünde boşluk var onu nasıl görebiliyoruz işaretlerin altında a b c d nin üstünde bende o yok size zahmet onu da söylerseniz müteşekkir olurum şimdikten teşekkür ederim
merhaba
excel dosyanızı açın
klavyede bulunan print screen tuşuna basın ve
paint'te bu resmi yapıştın
ve format olarak jpeg'e çevirip http://imageshack.us/
bu siteden dilerseniz dosya ekler gibi direk bu siteye resmi ekleyin
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.