• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Frame içerisinde mouse whell

zulfuernek

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
türkçe
userform üzerinde FRAME6 adında bir frame var ve bu framenin kenarında scroll mevcut. mause Wheel ile scroll u nasıl aşağı yukarı hareket ettiririm. ayrıca userform her açıldığında scrol her zaman framenin en üstünde yer alarak başlasın

ilgilenen ve yardımcı arkadaşlara teşekkür ederim

Örnek dosya eklerseniz yardımcı olalım.

sayın mahmut hocam altın üye olmadığım için indiremiyorum. dosya paylaşımla paylaşmanızı rice edebilirmiyim. özür dileyerek.

sayın mahmut hocam emeğine sağlık çok güzel olmuş. teşekkür ederim. sizden bi ricam daha olacak.. burda mause hızını nasıl ayarlayabilirim. modül .çerisindeki değerlerde oynama yaptım ama olmadı. acaba mause whell atlama hızını nasıl yapmalıyım. daha hızlı hareket etmesi için.

Şöyle bir kod işinizi görür mü?
Kod:
Me.Frame6.ScrollTop = Me.Frame6.ScrollTop + 50

seyit hocam frame click içerisine yapıştırınca her clickte İLERLİYOR. NEREYE YAPIŞTIRMAM GERKİYOR

Eğer kod işini kolaylaştırıyorsa, senin için neresi pratikse(kısayol) oraya ata, benim verdiğim bir örnektir, değerleriyle oynayabilirsin.

Aklıma yeni geldi, şöyle bir şey yapabilirsin, bir koda artı değer diğer koda eksi değer verirsen, o alanı seri bir şekide kullanabilirsin.

Geri