- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2010 - Türkçe
Merhaba Arkadaşlar,
En son eklemelerle her konunun ilk ve son mesajının içine reklam yerleştirdim.
Bu reklam eklemeleri ile bazı eleştiri mesajları aldım.
Bu konunun forum genelinde merak edilebileceğini düşünerek bir açıklama yapmak istedim.
Forumumuzun sunucu ücreti dolar bazında ödeniyor.
Son dönemde dolar kurunun aşırı artışı TL bazında bana daha fazla yük bindirmeye başladı. Diğer taraftan reklam veren sayısında ve kalitesinde de düşüşler olması reklam gelirimizi düşürdü.
Yani kısacası ekonomik kriz forumu da etkiledi
.
Bu nedenle forumun en çok izlenen noktaları olan her konudaki ilk ve son mesaja da reklam ekledim.
Değerli arkadaşlar. Bunun kısmen rahatsız edici olduğunu biliyorum.
Ancak bu durumu gerçek hayat ile karşılaştırdığınızda film veya dizi izlerken çıkan reklamlar da bazen hepimizi rahatsız ediyor, ancak izlediğimiz programın da bu reklamlar sayesinde yayınlanabildiğini biliyoruz.
Bizde de durum farklı değil.
Ücretsiz bir yardımlaşma forumunun devamını sağlamak için reklam geliri şart.
Diğer taraftan bir de hatırlatma yapmakta fayda var;
Forumdaki reklamları görmeden sadece forumu izlemek isteyenler Altın Üyeliğe geçerek reklamları kendisi için kapatabilir.
Bu durumu anlayışla karşılayacağınızı umarım.
En son eklemelerle her konunun ilk ve son mesajının içine reklam yerleştirdim.
Bu reklam eklemeleri ile bazı eleştiri mesajları aldım.
Bu konunun forum genelinde merak edilebileceğini düşünerek bir açıklama yapmak istedim.
Forumumuzun sunucu ücreti dolar bazında ödeniyor.
Son dönemde dolar kurunun aşırı artışı TL bazında bana daha fazla yük bindirmeye başladı. Diğer taraftan reklam veren sayısında ve kalitesinde de düşüşler olması reklam gelirimizi düşürdü.
Yani kısacası ekonomik kriz forumu da etkiledi
Bu nedenle forumun en çok izlenen noktaları olan her konudaki ilk ve son mesaja da reklam ekledim.
Değerli arkadaşlar. Bunun kısmen rahatsız edici olduğunu biliyorum.
Ancak bu durumu gerçek hayat ile karşılaştırdığınızda film veya dizi izlerken çıkan reklamlar da bazen hepimizi rahatsız ediyor, ancak izlediğimiz programın da bu reklamlar sayesinde yayınlanabildiğini biliyoruz.
Bizde de durum farklı değil.
Ücretsiz bir yardımlaşma forumunun devamını sağlamak için reklam geliri şart.
Diğer taraftan bir de hatırlatma yapmakta fayda var;
Forumdaki reklamları görmeden sadece forumu izlemek isteyenler Altın Üyeliğe geçerek reklamları kendisi için kapatabilir.
Bu durumu anlayışla karşılayacağınızı umarım.